فود پرس – استاد شهاب واعظ زاده که بیش از 60 سال از عمرش را در صنعت غذا سپری کرده است روز هفتم تیرماه سن 86 سالگی را پشت سر گذاشت.
به گزارش خبرنگارما، استاد شهاب واعظ زاده متولد هفتم مرداد ماه سال 1306 است و کودکی و نوجوانی را تا کلاس دهم دبیرستان، در آذریابجان گذراند و سپس همراه خانواده عازم تهران و بعد از دوران دبیرستان وارد ارتش شد. وی همراه با کار، به ادامه تحصیل دردانشکده دامپزشکی پرداخت و تا اخذ مدرک دکترا با درجه ممتاز ادامه داد.
دکتر واعظ زاده در رشته شیمی هم تحصیل کرد و در میانسالی موفق به دریافت مدرک دکترا در این رشته شد.
جالب آنکه وی در رشته های کنسرو عملی، مدیریت صنعتی و بازرسی مواد نیز تحصیل کرده است.
فعالین صنعت غذا وی را از اساتید مسلم این صنعت می دانند و به پاس زحمات چشمگیرش به او لقب «لاووازیه» صنعت غذا داده اند.
گفتنی است «جشنواره شهاب» نیز به منظور انتخاب برترین (R&D) های صنعت غذا همزمان با زاد روز ایشان برگزار می شود.
کد خبر 24487
نظر شما