فائو در جدیدترین گزارش خود، میزان مصرف گوشت در ایران در سال جاری میلادی را 2.462 میلیون تن برآورد کرده و از افزایش 38 هزار تنی تولید این ماده غذایی در این کشور خبر داده است.

 به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس، سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی (فائو) در جدیدترین گزارش از سری گزارش های خود موسوم به «گزارش چشم انداز جهانی غذا» به بررسی میزان تولید، صادرات و واردات و به و طور کلی وضعیت محصولات غذایی و کشاورزی در ایران پرداخته است.

بر اساس گزارش چشم انداز غذایی فائو، گوشت تولیدی ایران در سال جاری با افزایش 38 هزار تنی نسبت به سال قبل مواجه شده است.

بر اساس این گزارش، در سال جاری میلادی 2.273 میلیون تن انواع گوشت در ایران تولید شده است که این رقم در سال گذشته برابر با 2.235 میلیون تن بوده است.

کل مصرف گوشت در ایران طی سال گذشته 2.375 میلیون تن و این رقم برای سال جاری 2.462 میلیون تن اعلام شده است. واردات این محصول در سال 2013 نسبت به سال گذشته افزایش یافته و 228 هزار تن عنوان شده است. میزان گوشت وارداتی ایران در سال 2012 نیز حدود 167 هزار تن برآورد شده است.

فائو همچنین صادرات گوشت ایران در سال جاری را 39 هزار تن تخمین زده است که نسبت به 27 هزار تن در سال 2012 از افزایش برخوردار بوده است.

به گزارش این نهاد بین‌المللی، میزان گوشت تولیدی در جهان در سال 2013 بالغ بر 308 میلیون تن برآورد شده است که بیش از 188 میلیون تن آن محصول کشورهای درحال توسعه و بیش از 120 میلیون تن آن تولید کشورهای توسعه یافته عنوان شده است.

به نوشته این گزارش، چین با تولید 84 میلیون تن، بزرگ ترین تولیدکننده گوشت در جهان است. اتحادیه اروپا با 45 میلیون تن و آمریکا با 42.5 میلیون تن دومین و سومین تولیدکنندگان بزرگ گوشت جهان هستند.

کد خبر 25882

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =