صنایع غذایی> رئیس انستیتو تغذیه گفت: هر دو نوع کره گیاهی و حیوانی، از نظر سلامتی تأیید شده است.
ریاست انستیتو تحقیقات تغذیه در گفتوگو با خبرنگار ایانا با اعلام این خبر گفت: آزمایشهای انجامشده روی مارگارین و کره حیوانی، این نکته را به اثبات میرساند که هر دو گروه از سلامت کامل برخوردارند.
هدایت حسینی با اشاره به اینکه مصرفکنندگان از تفاوت این دو آگاهی کامل دارند، افزود: درباره کره گیاهی یا مارگارین، برچسب اطلاعرسانی به صورت شفاف وجود دارد و مشتری نیز بدون هیچ مشکلی میتواند کالای مورد نظر خود را انتخاب کند.
به گفته وی، هرکدام از چربیهای حیوانی یا گیاهی، مزایای خاص خود را دارد و بهتر است این دو با هم مقایسه نشوند، زیرا همه چیز به گزینش مشتری مربوط میشود.
رئیس انستیتو تغذیه درباره اعتراض برخی از کارشناسان، مبنی بر چرایی اطلاق نام کره به چربی گیاهی، خاطرنشان کرد: این لفظی است که فرهنگستان زبان فارسی برای آن انتخاب کرده و اگر اعتراضی در این مورد باشد، باید توسط مسئولان فرهنگستان پیگیری شود.
نظر شما