صنایع غذایی> مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: به علت قطع یارانه لبنیات در سال 1390، مصرف لبنیات در کشور کاهش 37 درصدی داشته است.

دکتر زهرا عبداللهی در اشاره به تاثیر قطع یارانه محصولات لبنی از سال 90، اظهار کرد: در حال حاضر نمی‌توانیم بگوییم به علت قطع یارانه لبنیات شاهد پوکی استخوان بوده‌ایم، اما از آن زمان طبق آمار بخش صنعت لبنیات، میزان خرید مردم کاهش یافته است.

وی افزود: طبق آخرین آمارها، تا سال گذشته 37 درصد میزان خرید لبنیات از سوی مردم کاهش یافته و این محصول از سبدغذایی مردم بیرون آمده است. این اقدام باعث شده‌ عده‌ای از مردم، به خصوص از بخش کم درآمد، فقیر و کسانی که در دهک‌های درآمدی پایین هستند و قدرت خرید ندارند آن را از سبد غذایی خود حذف کنند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در خصوص چگونگی پیگیری وزارت بهداشت برای بازگشت یارانه لبنیات نیز توضیح داد و گفت: ما به عنوان وزارت بهداشت پیشنهاد کرده‌ایم لبنیات با قیمتی در بازار عرضه شود که مردم بتوانند آن را تهیه کنند. همچنین در حال پیگیری آن از طریق شورای عالی سلامت هستیم که به هر طریقی بخشی از یارانه‌ای که به قند، شکر و روغن داده شده، به سمت لبنیات سوق پیدا کند.

عبداللهی در ادامه اضافه کرد: این یارانه می‌تواند در سطح تولید کننده، مصرف کننده یا دامدار تعلق گیرد که درنهایت محصول با قیمت مناسب و در حد قدرت خرید مردم قیمت‌گذاری شود. سال گذشته این بحث را در شورای عالی سلامت مطرح کردیم که در نتیجه  مصوب شد اعتباراتی که برای شیر و لبنیات در نظر گرفته شده‌، با اولویت شیرمدارس ادامه داشته باشد. 

منبع:ایسنا
کد خبر 3104c273f51845a8a4b107fc32be2122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 12 =