صنایع غذایی> اقتصاد غذا - در چهاردهمین دوره اعطاي نشان ايمني و سلامت شرکت تولیدی تک ماکارون موفق به دریافت نشان ایمنی و سلامت برای انواع ماکارونی با آرد سمولینا شد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فودپرس»، در چهاردهمین دوره اعطاي نشان ايمني و سلامت به تولیدکنندگان محصولات غذایی با هدف ارتقای سلامت جامعه و ایجاد فضای رقابتی برای ارتقای ایمنی و سلامت فرآوردههای غذایی، 6 اردیبهشت ماه با حضور وزیر بهداشت در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد و شرکت تولیدی تک ماکارون تولید کننده ماکارونی دریافت کننده نشان ایمنی و سلامت برای انواع ماکارونی با آرد سمولینا بود .
نشان ایمنی و سلامت نشانی است که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به فرآوردههای غذایی و آشامیدنی ایمن اعطا میشود . فرآورده ایمن فرآوردهای است که از مواد اولیه سالم و در شرایط خوب بهداشتی تولید و عرضه شده باشد و علاوه بر حداقل ویژگیهای مورد انتظار و خواص ذاتی خود، دارای ویژگیهایی است که در ارتقای ایمنی و سلامت مصرفکننده موثر است. نگاره این نشان سیب سبز رنگی است که نماد سلامت بوده و عبارت ایمنی و سلامت در کنار آن نوشته شده است و دارندگان این نشان میتوانند نگاره آن را روی برچسب محصول تولیدی خود درج نمایند. با درج این علامت بر روی محصول، مصرفکننده میتواند بدون نگرانی در جهت تغییر الگوی مصرفی خود و ارتقای سلامت پیش رود.
نظر شما