مواد غذایی> مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از برنامه‌ریزی برای ارتقای کیفیت گندم، آرد و نان در کشور، نظارت بر نانوایی‌های آزاد‌پز و دولتی و برخورد با متخلفان و سودجویان در سال جاری خبر داد.

علی قنبری - معاون وزیر جهاد کشاورزی - اظهار کرد: برای نانوایی‌ها و ارتقای کیفیت تولید نان در کشور برنامه‌ریزی‌های سال گذشته اعم از نظارت‌ها و کنترل‌های مختلف در سال جاری نیز اعمال می‌شود؛ به گونه‌ای که به نانوایی‌ها اعتبارات بهسازی اختصاص می‌یابد و برنامه‌های بهداشتی و نظارت برای ارتقای بهداشت نانوایی‌ها و کیفیت نان نیز با جدیت دنبال می‌شود.

وی با بیان این‌که نانوایی‌های آزادپز در سراسر کشور مشخص هستند و با سودجویان و نانوایی‌های متخلف برخورد می‌شود، افزود: تاکید بر تولید نان در 20 درصد از نانوایی‌های آزاد‌پز با دستورالعمل‌های تهیه شده از برنامه‌های سال جاری است تا کیفیت نان در کشور ارتقا یابد که در این راستا کارگروه‌های استانی نیز نظارت‌های خود را بر نانوایی‌های آزاد‌پز و دولتی اعمال می‌کنند.

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ادامه داد: برای بالا‌بردن کیفیت گندم نیز برنامه‌های متعددی در سال جاری داریم؛ به گونه‌ای که درصددیم کیفیت این محصول را در حد استاندارد‌های اروپا ارتقاء دهیم، این حد از کیفیت به گونه‌ای است که باید براساس آن گندم تولید شده از نظر سرب و مواد غیربهداشتی حداقل آلودگی‌های ممکن را داشته باشد.

قنبری اظهار کرد: براساس کیفیت تولید گندم، ایران می‌تواند تنها از هفت کشور آلمان - بالتیک، استرالیا، کانادا، آمریکا، روسیه، قزاقستان و اوکراین گندم وارد کند و در این راستا در صددیم با رعایت مسائل بهداشتی و استاندارد‌های بین‌المللی و جلوگیری از استفاده از کودهای غیراستاندارد برای گندم کیفیت تولید این محصول را افزایش دهیم.

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: در کارخانه‌های تولید آرد نیز باید بتوانیم استاندارد‌های تولید را به گونه‌ای رعایت کنیم که حداقل سبوس ممکن در آن وجود داشته باشد تا مواد غذایی مورد نیاز نان تامین شود.


منبع:ایسنا
کد خبر 433d9383b9d34727b3fb8129850d16ed

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =