صنایع غذایی> اقتصاد غذا - در راستای استحکام تعامل بانک ها و بخش خصوصی در جهت توسعه اقتصادی و رونق تولید ملی تفاهم نامه ای بین بانک کشاورزی و گروه صنعتی زر به امضاء رسید.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، این تفاهم نامه در بازدید دکتر مرتضی شهیدزاده رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی، دکترخدارحمی عضو هیأت مدیره و جمعی از مدیران ارشد بانک کشاورزی از کارخانجات گروه صنعتی و پژوهشی زر، منعقد گردید.

در این بازدید که با حضور مرتضی سلطانی، رئیس هیأت مدیره گروه صنعتی زر و دیگر اعضای هیأت مدیره این گروه برگزار شد، مرتضی شهید زاده در توصیف این مجموعه گفت: بهره جستن از دانش فنی روز، نیروی انسانی فرهیخته جوان و با تجربه در کنار هم از مشخصات بارز گروه صنعتی و پژوهشی زر است.

وی ابراز امیدواری کرد: نظم حاکم بر این مجموعه آینده ای بسیار موفق و منحصر به فرد را برای گروه  زر رقم زند.
کد خبر 463ff7f95b65490bad3dfe2da5303462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =