صنایع غذایی> اقتصاد غذا - در راستای استحکام تعامل بانک ها و بخش خصوصی در جهت توسعه اقتصادی و رونق تولید ملی تفاهم نامه ای بین بانک کشاورزی و گروه صنعتی زر به امضاء رسید.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، این تفاهم نامه در بازدید دکتر مرتضی شهیدزاده رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی، دکترخدارحمی عضو هیأت مدیره و جمعی از مدیران ارشد بانک کشاورزی از کارخانجات گروه صنعتی و پژوهشی زر، منعقد گردید.
در این بازدید که با حضور مرتضی سلطانی، رئیس هیأت مدیره گروه صنعتی زر و دیگر اعضای هیأت مدیره این گروه برگزار شد، مرتضی شهید زاده در توصیف این مجموعه گفت: بهره جستن از دانش فنی روز، نیروی انسانی فرهیخته جوان و با تجربه در کنار هم از مشخصات بارز گروه صنعتی و پژوهشی زر است.
وی ابراز امیدواری کرد: نظم حاکم بر این مجموعه آینده ای بسیار موفق و منحصر به فرد را برای گروه زر رقم زند.
نظر شما