۰ نفر
۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۰۲:۳۳
مواد غذایی> یک کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت: افرادی که در فصول سرد سال بیشتر از ویتامینC استفاده می‌کنند، کمتر دچار سرماخوردگی می‌شوند.

 فرزاد بابایی با بیان اینکه مرکبات منابع مهمی از ویتامینC به حساب می‌آیند، گفت: ویتامینC یکی از آنتی اکسیدان‌های مورد توجه در علم تغذیه است که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و لذا استفاده از آنها به افراد توصیه می‌شود.

بابایی نقش آنتی اکسیدان‌ها را در کاهش بروز سرطان‌ها، سرماخوردگی‌ها، بیماری‌های قلبی و عروقی و دیگر بیماری‌ها اثرگذار دانست و افزود: آنتی اکسیدان‌ها از تولید مواد واسطه‌ای در خون جلوگیری می‌کنند و از این جهت خوردن آنها برای دستیابی به سلامتی توصیه می‌شود.

بابایی سپس قند موجود در مرکبات را از نوع فروکتوز دانست و با بیان اینکه جذب فروکتوز در بدن به طور مستقیم صورت می‌گیرد، گفت: برای جذب این قند نیازی به انسولین نیست و لذا وجود آن در خون به وضعیت تنظیمی بدن کمک می‌کند.

وی گفت: در مرکبات مقادیر کمی ساکارز و مقادیر کمتری هم گلوکز یافت می‌شود.

بابایی میزان آب موجود در مرکبات را در بالا دانست و گفت: مصرف این نوع میوه‌ها در فصل زمستان که افراد معمولا به دلیل سرمای هوا آب کمتری می‌نوشند، از دهیدره شدن بدن جلوگیری می‌کند.

وی یکی از دلایل عمده مصرف مرکبات در فصل سرد سال را دیدگاه عمومی مبنی بر اینکه ویتامینC با سرماخوردگی می‌جنگد دانست و گفت: از نظر علمی هیچ مدرک مستدلی در این خصوص وجود ندارد، امامحققان با پژوهش‌های انجام شده به این نتیجه رسیده‌اند افرادی که در فصول سرد سال بیشتر از ویتامینC استفاده می‌کنند کمتر دچار سرماخوردگی می‌شوند.

بابایی با بیان اینکه میزان ویتامینC مورد نیاز بدن هر فرد بین 45 تا 60 میلی گرم می‌باشد، مصرف روزانه یک عدد از مرکبات را برای تامین ویتامینC مورد نیاز بدن کافی دانست و گفت: توصیه می‌شود افرادی که دچار سرماخوردگی هستند و افرادی که تب دارند بیشتر از این میزان استفاده کنند.
کد خبر 4cfe0c2d3c5c44f8b7a61a2c8128731d

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =