رحیم رستمی، راهبر و عضو شورای مرکزی پویش کیفیت محصولات غذایی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، ضمن اعلام خبر فوق افزود: پویش کیفیت محصولات غذایی در ادامه فعالیتهای خود برای افزایش آگاهی و مطالبات مصرف کنندگان محصولات غذایی، در نظر دارد نشست پرسش و پاسخ راجع به باورها و شایعههای کیفیت و سلامت گوشت و فرآوردههای گوشتی را با حضور نمایندگان مصرفکننده، عوامل تولید صنعتی و صنفی، اساتید دانشگاه و دستگاه های نظارتی برگزار نماید.
وی خاطرنشان کرد: در این نشست تلاش می شود از نگاه مصرفکننده، کاملا صریح و منتقدانه به بررسی مهمترین شایعهها و پرتکرارترین سوالها و باورهای مصرفکنندگان راجع به اصالت و ایمنی این محصولات از جمله تخلفهای تولید، باقیمانده هورمونها، داروها، نگهدارندهها و افزودنیها، الزامات و انحرافات بستهبندی و نشانهگذاری، تولیدات ارگانیک، فرآوردههای صنفیوصنعتی، چالشهای قوانین و نظارتها، تبلیغات و مسئولیتهای اجتماعی عوامل زنجیره پرداخته شود.
گفتنی است این نشست با پوشش کامل تصویری،علاوه بر انتشار کامل و چند مرحلهای محتویات گفتگو در شبکههای اجتماعی، بیش از ۲۰ ویدئوی اختصاصی نیز از پاسخ کارشناسان و متخصصین به ۲۰ سوال و باور پرتکرار مردمی راجع به کیفیت و ایمنی محصولات گوشتی تهیه و منتشر خواهد شد.
آدرس پویش در صفحات اجتماعی:
Web site: http://food-qs.com
Aparat: https://www.aparat.com/food_qs
Telegram: t.me/foodqs
Instagram: Instagram.com/food_qs/
WhatsApp: https://chat.whatsapp.com/C1eFCSwqRhM4SuZtomkaWS
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC6oGUOnX5OlY1R-UJJZ3YgA
نظر شما