صنایع غذایی> اقتصاد غذا - پنجاه و یکمین شماره «اقتصاد سبز» به صاحب امتیازی و سردبیری مهندس محمدرضا جمشیدی منتشر شد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «ذرهبین بدبینی روی صنعت غذا» عنوان سرمقاله این شماره نشریه است که به تحلیل هجمههای اخیر نسبت به صنعت غذا پرداخته است.
در بخشی از سرمقاله میخوانیم که «.... هیچ فرد منصفی بهطور حتم نمیتواند منکر وجود تخلف در واحدهایی از صنایع غذایی باشد، همانطور که تقلب و تخلف در تمام صنوف قابل مشاهده است، اما متولیان بهداشتی و نظارتی که در کفایت و حسن نیت آنها شکی وجود ندارد، در نظر داشته باشند که رسانهای کردن تخلف کمکی به آنها و سلامت جامعه نخواهد کرد و بهطور حتم گامی در راستای امنیت غذایی جامعه تلقی خواهد شد.» «ظهور بارقههای وحدت فعالان صنعت غذا» عنوان تحلیلی دیگر این نشریه وزین است که به انتخابات اخیر ریاست کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق ایران اشاره کرده و انتخاب احمد صادقیان را به فال نیک گرفته است.
«70 سال پیش با خروس قندی شروع کرده بودیم»، عنوان گزارش اصلی «اقتصاد سبز» این شماره است که با قلم توانای یحیی امیری به بررسی سیر تحولی صنعت شیرینی و شکلات و گزارشی از چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی شیرینی و شکلات پرداخته است.
هدایت کمپینها در راستای تخریب تولید داخلی، 16 برابر شدن تعداد چاههای آب و 5 برابر شدن برداشتها، رمزگشایی از ابهامات بیاساس صادرات به عراق، کامبیز و برگزاری همایش «بازیافت و امید» کشاورزی پست مدرن، غذا بیش از هرچیزی، اشتغالزایی کرده است، راهاندازی کارخانه جدید برای تأمین نیاز فروشگاههای «کلانا» رونمایی از محصول بزرگترین کارخانه تولید آدامس خاورمیانه، اخبار برندها، تأثیر غنیسازی پاستا بر کیفیت محصول نهایی و... از جمله اهم مطالب این شماره «اقتصاد سبز» است.
گزارش استانی این شماره هم به معرفی توانمندیهای استان سیستان و بلوچستان اختصاص دارد.
علاقهمندان جهت مطالعه منظم با شماره 66557704 تماس حاصل نمایند.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «ذرهبین بدبینی روی صنعت غذا» عنوان سرمقاله این شماره نشریه است که به تحلیل هجمههای اخیر نسبت به صنعت غذا پرداخته است.
در بخشی از سرمقاله میخوانیم که «.... هیچ فرد منصفی بهطور حتم نمیتواند منکر وجود تخلف در واحدهایی از صنایع غذایی باشد، همانطور که تقلب و تخلف در تمام صنوف قابل مشاهده است، اما متولیان بهداشتی و نظارتی که در کفایت و حسن نیت آنها شکی وجود ندارد، در نظر داشته باشند که رسانهای کردن تخلف کمکی به آنها و سلامت جامعه نخواهد کرد و بهطور حتم گامی در راستای امنیت غذایی جامعه تلقی خواهد شد.» «ظهور بارقههای وحدت فعالان صنعت غذا» عنوان تحلیلی دیگر این نشریه وزین است که به انتخابات اخیر ریاست کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق ایران اشاره کرده و انتخاب احمد صادقیان را به فال نیک گرفته است.
«70 سال پیش با خروس قندی شروع کرده بودیم»، عنوان گزارش اصلی «اقتصاد سبز» این شماره است که با قلم توانای یحیی امیری به بررسی سیر تحولی صنعت شیرینی و شکلات و گزارشی از چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی شیرینی و شکلات پرداخته است.
هدایت کمپینها در راستای تخریب تولید داخلی، 16 برابر شدن تعداد چاههای آب و 5 برابر شدن برداشتها، رمزگشایی از ابهامات بیاساس صادرات به عراق، کامبیز و برگزاری همایش «بازیافت و امید» کشاورزی پست مدرن، غذا بیش از هرچیزی، اشتغالزایی کرده است، راهاندازی کارخانه جدید برای تأمین نیاز فروشگاههای «کلانا» رونمایی از محصول بزرگترین کارخانه تولید آدامس خاورمیانه، اخبار برندها، تأثیر غنیسازی پاستا بر کیفیت محصول نهایی و... از جمله اهم مطالب این شماره «اقتصاد سبز» است.
گزارش استانی این شماره هم به معرفی توانمندیهای استان سیستان و بلوچستان اختصاص دارد.
علاقهمندان جهت مطالعه منظم با شماره 66557704 تماس حاصل نمایند.
نظر شما