به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، ۲۳ اردیبهشت روزی تاریخ ساز برای صنایع غذایی کشور است زیرا با تولد «کاله» و نگاه نوآورانه غلامعلی سلیمانی بنیانگذار و رئیس هیات مدیره گروه سولیکو کاله، صنایع غذایی کشور با ورود تکنولوژی های جدید و تولید محصولات متنوع و با کیفیت که تا آن زمان بی سابقه بود رونق گرفت.
در همین راستا هاشم صرافی ناظر عالی ریاست گروه صنایع غذایی سولیکو و از یاران قدیمی غلامعلی سلیمانی این روز تاریخ ساز و چگونگی رشد و پویایی کاله و در پی آن صنعت غذای کشور و اشتغالزایی برای 19 هزار نفر در خانواده بزرگ کاله را روایت می کند.
نظر شما