مواد غذایی> معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آخرین آمار و وضعیت بیماری تب کریمه کنگو در کشور را اعلام کرد .
دکتر محمود نبوی از مردم خواست هنگام خرید گوشت به مهر تأیید دامپزشکی روی کشتارها دقت کرده و ۲۴ ساعت گوشت نذری را در یخچال نگهداری کنند.
وی در رابطه با آخرین وضعیت ویروس تب کریمه کنگو در کشور گفت: امسال 15 نفر به این بیماری مبتلا شدهاند و 4 مورد فوتی در استانهای مازندران، کرمان، کرمانشاه و خراسان رضوی گزارش شده است.
به گفته نبوی، این آمار با میزان ابتلای افراد در مدت مشابه در سال گذشته تفاوت چندانی نکرده چرا که سال گذشته 39 مورد ابتلا و 6 مورد فوتی داشتهایم.
معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در مورد اقدامات انجام شده در این زمینه گفت: سالی دو بار در مناطقی که حساستر هستند آغل دامها از طریق سازمان دامپزشکی سمپاشی میشوند و همین طور سعی شده است از واردات دام به کشور که عمدتا از مرزهای شرقی کشور صورت میگیرد، جلوگیری شود.
نبوی در ادامه با بیان اینکه 8 کشتارگاه صنعتی نیز درمحدوده استان سیستان و بلوچستان احداث شده تا انتقال این بیماری کمتر باشد، گفت: همچنین به افرادی که در کشتارگاهها کار میکنند تاکید شده است که با وسایل حفاظتی مانند ماسک، دستکش و چکمه استفاده کنند و کشتار را به مدت 24 ساعت در یخچال و در دمای هشت تا چهار درجه نگهداری کنند.
وی افزود: البته شش ساعت نگهداری کشتاردر یخچال کافی است اما طی این 24 ساعت علاوه بر ویروس کریمه کنگو سایر آلودگیها هم از بین میرود.
نبوی با بیان اینکه عامل انتقال بیماری تب کریمه کنگو کنهها هستند که ویروس آن به مدت 1 تا 2 هفته در بدن دام باقی میماند، به مردم توصیه کرد از کشتاری که مورد تایید سازمان دامپزشکی است، استفاده کنند یا دام خود را از میادینی که دامپزشکی آنها را تایید میکند، تهیه نمایند.
منبع:ایسنا
دکتر محمود نبوی از مردم خواست هنگام خرید گوشت به مهر تأیید دامپزشکی روی کشتارها دقت کرده و ۲۴ ساعت گوشت نذری را در یخچال نگهداری کنند.
وی در رابطه با آخرین وضعیت ویروس تب کریمه کنگو در کشور گفت: امسال 15 نفر به این بیماری مبتلا شدهاند و 4 مورد فوتی در استانهای مازندران، کرمان، کرمانشاه و خراسان رضوی گزارش شده است.
به گفته نبوی، این آمار با میزان ابتلای افراد در مدت مشابه در سال گذشته تفاوت چندانی نکرده چرا که سال گذشته 39 مورد ابتلا و 6 مورد فوتی داشتهایم.
معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در مورد اقدامات انجام شده در این زمینه گفت: سالی دو بار در مناطقی که حساستر هستند آغل دامها از طریق سازمان دامپزشکی سمپاشی میشوند و همین طور سعی شده است از واردات دام به کشور که عمدتا از مرزهای شرقی کشور صورت میگیرد، جلوگیری شود.
نبوی در ادامه با بیان اینکه 8 کشتارگاه صنعتی نیز درمحدوده استان سیستان و بلوچستان احداث شده تا انتقال این بیماری کمتر باشد، گفت: همچنین به افرادی که در کشتارگاهها کار میکنند تاکید شده است که با وسایل حفاظتی مانند ماسک، دستکش و چکمه استفاده کنند و کشتار را به مدت 24 ساعت در یخچال و در دمای هشت تا چهار درجه نگهداری کنند.
وی افزود: البته شش ساعت نگهداری کشتاردر یخچال کافی است اما طی این 24 ساعت علاوه بر ویروس کریمه کنگو سایر آلودگیها هم از بین میرود.
نبوی با بیان اینکه عامل انتقال بیماری تب کریمه کنگو کنهها هستند که ویروس آن به مدت 1 تا 2 هفته در بدن دام باقی میماند، به مردم توصیه کرد از کشتاری که مورد تایید سازمان دامپزشکی است، استفاده کنند یا دام خود را از میادینی که دامپزشکی آنها را تایید میکند، تهیه نمایند.
منبع:ایسنا
نظر شما