در فصل تابستان به دلیل گرمای هوا و تعریق بیشتر، نیاز بدن به آب، املاح و ویتامینها افزایش مییابد.
میوهها را از بهترین منابع تأمین کننده مواد مغذی هستند، زیرا علاوه بر تأمین نیازهای بدن موجب شادابی و طراوت پوست و پیشگیری از بیماریها نیز میشوند.
در بین میوههای فصل تابستان، آلو یکی از میوههایی است که خوردن آن برای سلامت افراد به ویژه خانمها، خیلی لازم است.
خوردن ۱۰۰ گرم آلو ۲۰ درصد از نیاز روزانه خانمها به آهن را برطرف میکند. به همین دلیل به گیاهخواران توصیه میشود این میوه را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند تا احتمال ابتلاء به کم خونی و فقر آهن در آنها کاهش پیدا کند.
این میوه از منابع مناسب پتاسیم نیز محسوب میشود به همین دلیل به بیماران فشارخونی پیشنهاد میشود آلو را در سبد میوه خود داشته باشند و روزانه ۲ تا سه عدد از این میوه میل کنند.
در ضمن آلو از میوههایی است که شدت یبوست را کاهش میدهد و کسانی که مکرر دچار این مشکل گوارشی میشوند، بهتر است بیشتر آلو بخورند.
در افراد مبتلا به کمخونی، مصرف برخی از غذاهای مضر برای کم خونی میتواند جذب آهن را در بدن کاهش داده و باعث تشدید این مشکل شود. مواد غذایی مانند چای، قهوه، لبنیات، و غذاهای حاوی اگزالات بالا مثل اسفناج و شکلات به دلیل وجود ترکیبات خاصی جذب آهن را محدود میکنند. به همین دلیل، برای افرادی که از کمخونی رنج میبرند، توصیه میشود مصرف این مواد غذایی را کنترل کرده و آنها را در زمانهای جداگانه از وعدههای غذایی حاوی آهن استفاده کنند. این کار میتواند به بهبود جذب آهن و کاهش علائم کمخونی کمک کند./مهر
نظر شما