به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس» محمود آل بویه سرپرست اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در نشست ماهانه کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران گفت: در بندهای مختلف قانون از واژه پروانه استفاده شده است اما مشخص نیست منظور پروانه ساخت است یا پروانه بهره برداری؟ و راه حل این مشکل این است که کمیسیون صنایع غذایی با استفساریه از مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان قانون را تعیین تکلیف و شفاف کند.
وی افزود: سازمان غذا و دارو برای تولیدکنندگان محصولات با کیفیت فرش قرمز پهن می کند و آماده واگذاری امور به بخش خصوصی هستیم.
آل بویه تصریح کرد: اگر تولیدکننده ای ثابت کند که محصول با کیفیت و با ثباتی تولید می کند ما آمادگی واگذاری تمام مسئولیت ها به مسئول فنی واحد را داریم.
نظر شما