یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماریهای فصل پاییز و طبع سرد افراد در این فصل گفت: مصرف سیر و غذاهای حاوی سوسیس و کالباس، انواع شورها و ترشی در این فصل باید محدود شود.
علی حسینی در گفتو گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس گفت: در طب سنتی همانند تقسیمبندی مزاج افراد برای بیماریها هم تقسیمبندی طبع وجود دارد به طوری که در فصل بهار طبع گرم وجود دارد به همین دلیل بیماریهای پوستی و جوشهای پوستی بیشتر میشود.
وی افزود: با این تعریف در فصل پاییز نیز بیماریهایی با طبع سرد مثل سرماخوردگی، بیماریهای مفصلی، بیماریهای عصبی، استرس و افسردگی بیشتر میشود.
حسینی گفت: در طبع پاییز چون سرد و خشک است مصرف موادی که باعث سردی یا خشکی بدن میشوند باید محدود شود.
این متخصص طب سنتی افزود: مصرف سیر و غذاهای حاوی ادویه مثل سوسیس و کالباس، انواع شورها و ترشی باید محدود شود چون باعث کاهش رطوبت بدن و افزایش خشکی میشوند.
وی تصریح کرد: مصرف گوشت بره، شتر، بلدرچین، نان، نخود و لوبیا، مواد غذایی آبپز و کبابی،کشمش،عسل، شیر برنج، فرنی و کنجد توصیه می شود.
حسینی گفت: مصرف میوههایی مانند سیب، انار و انگور در این فصل باید بیشتر شود و خوردن بادام، شیره خرما و انگور، مربای بالنگ، به و انجیر نیز مناسب است.
این متخصص طب سنتی گفت: همچنین باید از مواجهه با گرمای زیاد در هنگام ظهر و سرمای بامداد و شبانگاه، خوابیدن در جای سرد، استحمام با آب سرد، نوشیدن آب خیلی سرد، خوابیدن با معده پر، مصرف مسهلهای قوی، فصد و حجامت و هرکاری که خون را کم کند، قی کردن، زیاد خوابیدن و زیاد بیداری کشیدن و حرکات بدنی زیاد پرهیز کرد.
علی حسینی در گفتو گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس گفت: در طب سنتی همانند تقسیمبندی مزاج افراد برای بیماریها هم تقسیمبندی طبع وجود دارد به طوری که در فصل بهار طبع گرم وجود دارد به همین دلیل بیماریهای پوستی و جوشهای پوستی بیشتر میشود.
وی افزود: با این تعریف در فصل پاییز نیز بیماریهایی با طبع سرد مثل سرماخوردگی، بیماریهای مفصلی، بیماریهای عصبی، استرس و افسردگی بیشتر میشود.
حسینی گفت: در طبع پاییز چون سرد و خشک است مصرف موادی که باعث سردی یا خشکی بدن میشوند باید محدود شود.
این متخصص طب سنتی افزود: مصرف سیر و غذاهای حاوی ادویه مثل سوسیس و کالباس، انواع شورها و ترشی باید محدود شود چون باعث کاهش رطوبت بدن و افزایش خشکی میشوند.
وی تصریح کرد: مصرف گوشت بره، شتر، بلدرچین، نان، نخود و لوبیا، مواد غذایی آبپز و کبابی،کشمش،عسل، شیر برنج، فرنی و کنجد توصیه می شود.
حسینی گفت: مصرف میوههایی مانند سیب، انار و انگور در این فصل باید بیشتر شود و خوردن بادام، شیره خرما و انگور، مربای بالنگ، به و انجیر نیز مناسب است.
این متخصص طب سنتی گفت: همچنین باید از مواجهه با گرمای زیاد در هنگام ظهر و سرمای بامداد و شبانگاه، خوابیدن در جای سرد، استحمام با آب سرد، نوشیدن آب خیلی سرد، خوابیدن با معده پر، مصرف مسهلهای قوی، فصد و حجامت و هرکاری که خون را کم کند، قی کردن، زیاد خوابیدن و زیاد بیداری کشیدن و حرکات بدنی زیاد پرهیز کرد.
نظر شما