یوسف قاضی عسگر دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: بیان واژه کالای آسیب رسان به کالاهایی که با نظارت سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت در کارخانه شناسنامه دار تولید می شود از اساس قابل قبول نیست.
وی افزود: شیرینی و شکلات در فرهنگ ما ایرانیان با شادی عجیبن شده است اما چسباندن واژه آسیب رسان به برخی تولیدات این صنعت، حس شادی و سرخوشی را از بین می برد.
قاضی عسگر با بیان اینکه نمی شود فراتر از استاندارهای دنیا رفتار کرد گفت: در هیچ کجای دنیا به کالای شناسنامه دار عنوان منفی آسیب رسان داده نمی شود و نمی توان شکلات خارجی را کنار برند ایرانی بگذاریم و مصرف کننده را در دوگانگی قرار دهیم و یا به اجبار نشان قرمز چراغ راهنمایی روی لیبل محصول ایرانی بگذاریم و این ضربه به تولید داخل است.
وی تصریح کرد: صنعت شیرینی و شکلات در زمینه تولیدات محصولات با کیفیت با بهبود ارزش غذایی گام های بلندی برداشته است اما متاسفانه ممنوعیت تبلیغات باعث شده دستاوردهای این صنعت و معرفی محصولات سالم تر برای مصرف کنندگان امکان پذیر نباشد.
دبیر انجمن شیرینی و شکلات افزود: صنعت ما توانسته در برخی بیسکویت های تولیدی میزان شکر را تا ۳۰ درصد کاهش دهد اما نه می توان آن را اطلاع رسانی و تبلیغ کرد و نه می توان برچسب آسیب رسان را از پیشانی آن پاک کرد.
وی متذکر شد: در بسیاری از محصولات با کیفیت از کره کاکائو با قیمت بالاتر و ارزش تغذیه ای بهتر استفاده می شود اما امکان معرفی آن وجود ندارد و مصرف کننده نمی داند فرق بین کره کاکائو و جانشین کره کاکائو ( CBS) در کیفیت محصول نهایی چیست.
قاضی عسگر تصریح کرد: ادامه روند کنونی و محدودیت های ایجاد شده باعث می شود انگیزه تولید محصول سالم و با کیفیت کاهش یابد زیرا مصرف کننده توان تشخیص آن را ندارد و دولت همه محصولات را به یک چشم می بیند.
نظر شما