به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس»، این نان از آرد کامل گندم تهیه شده، به این معنا که سبوس و تمام مواد مغذی موجود در دانه گندم حفظ شدهاند. موادی که سرشار از فیبر طبیعی، ویتامینهای گروه B و مواد معدنی مورد نیاز بدن هستند.
تنها با مصرف دو برش از این نان، ۳۰٪ از نیاز روزانه بدن به فیبر تأمین میشود که به بهبود عملکرد گوارش و تنظیم قند خون کمک میکند.
به گفته احمد اسماعیلزاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از مجموعه ۴۲۰ هزار مرگ سال در ایران حدود ۶۰ مورد ناشی از فقدان مصرف نان کامل است و از اینرو این اقدام «نانآوران» گامی در راستای سلامت عمومی جامعه تلقی میشود.
نظر شما