سازمان ملی استاندارد نحوه نظارت بر کیفیت زعفران صادراتی را اعلام کرد

معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد نحوه نظارت بر کیفیت زعفران صادراتی را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس» الهام کریمی معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد طی نامه ای به میدران کل استاندارد استان ها اعلام کرد: در اجرای بند ۴ مصوبات شورای معاونین و مدیران سازمان مورخ ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ و به منظور نظارت بر کیفیت زعفران صادراتی مقرر گردید

از تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۱۵، ادارات کل استاندارد به صورت تصادفی در زمان اظهار کالا در گمرکات نسبت به نمونه برداری از محموله اقدام و همزمان اجازه ترخیص برای اولین نوبت صادر نمایند پس از آزمون و در صورت قبولی آن در محموله های بعدی اجبار به نمونه برداری نخواهد بود اداره کل می تواند مجدداً به شکل تصادفی با توجه به حجم صادرات این مهم را انجام دهد در صورت عدم انطباق پس از اعلام به صادر کننده محموله بعدی نمونه برداری و در صورت قبولی در آزمون اجازه صادرات صادر خواهد گردید و نمرات منفی اخذ شده نیز در ارزیابی سالیانه واحدها لحاظ خواهد گردید. لازم به ذکر است هزینه های نمونه برداری و آزمون از محل اعتبارات هزینه ای ردیف کنترل بازار نظارت و توسعه استانداردسازی تأمین خواهد گردید. "

لطفاً جهت اجرای مصوبه فوق الذکر هماهنگی لازم به صورت مکتوب با ناظران و مدیران کل گمرکات و همچنین اطلاع رسانی به واحدهای تولیدی و صادر کنندگان صورت پذیرد.

سازمان ملی استاندارد نحوه نظارت بر کیفیت زعفران صادراتی را اعلام کرد

کد خبر 55810

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =