صنایع غذایی> اقتصاد غذا – نگاهی به آمار 11 ماهه سال 94  نشان می دهد افزایش واردات دانه های روغنی به عنوان ماده اولیه صنعت روغنکشی باعث کاهش شدید واردات کنجاله و روغن خام  و در نتیجه بهبود تراز تجاری کشاورزی می شود.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، آمار 11 ماهه سال 94 و مقایسه آن با مدت مشابه سال قبل حاکی از آن است که واردات روغن خام در سال 94 با 19 درصد کاهش به رقم 926 هزار و 482 تن کاهش یافته است.

واردات کنجاله نیز از با  35 درصد کاهش به رقم یک میلیون و 418 هزار و 911 تن رسیده است.

این در حالی است که واردات دانه های روغنی به 565 درصد افزایش به رقم یک میلیون و 675 هزار و 602 تن افزایش یافته است.

بنابر این گزارش می توان نتیجه گرفت در صورت ادامه روند کنونی مبنی بر جایگزینی واردات دانه های روغنی به جای واردات محصولات نهایی صنعت روغنکشی شامل کنجاله و روغن خام می توان امیدوار بود علاوه بر ایجاد اشتغال و ارزش افزوده حاصل از فرآیند روغنکشی، تراز تجاری بخش کشاورزی و مواد غذایی نیز به شدت بهبود یابد.


کد خبر 5cfe3a50e9d94717936643554a466e30

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =