غذا و تغذیه> در رژیمهای کم کربوهیدرات افراد مجاز به مصرف روزانه کمتر از ۱۵۰ گرم کربوهیدرات هستند و حتی در برخی افراد این میزان میتواند به روزانه ۲۰ گرم نیز برسد.
در این نوع رژیمها بهتر است از مقادیر بالای سبزیجات استفاده کرد. در ادامه ۹ مورد از بهترین سبزیجاتی که باید در این نوع رژیم زیاد مصرف شوند، به نقل از روزنامه "تایمز آو ایندیا" آورده شده است:
۱) فلفل دلمهای: فلفلهای دلمه قرمز، زرد و سبز رنگ بسیار مغذی هستند. این گیاه حاوی آنتیاکسیدان بوده و در برابر سرطان و کلسترول محافظت از فرد کرده و باعث کاهش التهاب نیز میشود.
۲) کلم بروکلی: بروکلی نوعی کلم است که تصور میشود مقاومت به انسولین را در افراد دیابتی نوع ۲ کاهش میدهد. مطالعات همچنین حاکی از آن است که کلم بروکلی در محافظت از افراد در برابر انواع سرطان کمک میکند و علاوه بر آن سرشار از ویتامین C و K است.
۳) قارچ: قارچ در میان سبزیجات یکی از کم کربوهیدراتترینها محسوب میشود. قارچها خواص ضد التهابی بی نظیری داشته و میتوان آنها را به طیف گسترده و متنوعی از غذاها افزود.
۴) اسفناج: اسفناج یکی از سبزیجات برگداری است که مزایای سلامتی زیادی دارد. برای سلامتی قلب بسیار عالی بوده و ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای چشمی را نیز کاهش دهد. این گیاه منبعی غنی از ویتامینها و مواد معدنی شمرده میشود.
۵) گل کلم: گل کلم یک سبزی همه کاره و جزو مواد خوراکی بسیار محبوب است. فواید گل کلم بیشمار است، این گیاه که سرشار از فیبر و ویتامین است میتواند همراه با برنج یا به صورت خرد شده مصرف شده و همچنین میتواند در کنار هر غذای دیگری استفاده شود.
۶) آووکادو: آووکادو از آن دسته میوههایی است که به عنوان سبزیجات خورده میشوند. این میوه حاوی مقادیر بالایی چربی سالم بوده و کربوهیدرات قابل هضم کمی نیز دارد. همچنین به کاهش کلسترول بد LDL و تری گلیسیرید کمک میکند.
۷) لوبیا سبز: لوبیای سبز یکی از محبوبترین سبزیجات برای کسانی است که رژیم کم کربوهیدرات را دنبال میکنند. اعتقاد بر این است که لوبیا سبز کربوهیدرات کم و فیبر بالایی دارد. همچنین گفته میشود در مقابل سرطان از فرد محافظت میکند و برای سلامت مغز نیز بسیار مفید است.
۸) خیار: خیار سرشار از ویتامینها و مواد معدنی بوده و دارای ترکیباتی است که برای سلامتی بسیار مفیدند. خیار ضد سرطان و همچنین ضد التهاب نیز هست.
۹) بادمجان: بادمجان سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است و گفته میشود که کلسترول را کاهش داده و سلامت قلب را نیز تنظیم میکند. بادمجان حاوی آنتیاکسیدان ناسونین است که باعث تقویت سلامت مغز و کند شدن پیری و زوال میشود.
منبع:شفاف
نظر شما