برگرلند از جمله فستفودهایی است که خیلی زود توانسته جای خود را در بین برگر دوستان تهرانی باز کند. تا قبل از فروردین 91 که برگر لند آغاز به کار کند فست فودی که انحصارا تمرکز به ارائه یک برگر حرفه ای داشته باشد وجود نداشت.با افتتاح برگرلند که در چند سال اخیر توانسته پاتوق خوبی برای جوانان برگردوست باشد رفته رفته خیلیها متوجه تمایز طعم این برگر با بقیه برگریهای تهران شدند.
انگار همین دیروز بود که زمزمه تاسیس این فستفود دهان به دهان در بین شکم بازان تهرانی پیچید. فست فودی که البته جدا از طعم معروف برگرهایش، صاحبان مشهوری هم داشت. بچههای بروبکس که اکنون و بعد از شهرت در دنیای موسیقی آمدهاند تا دنیای فستفودهای ایرانی را هم تکان دهند و خیلی زود توانستند برند خود را با تاسیس ۸ شعبه در تهران گسترش دهند.
طعمی متفاوت از همه جا
خشایار مرادی در مورد برگرلند میگوید: ما سه نفر در کشورهای غربی طعمهای مختلف برگر را تست و بررسی کردیم و بعد از بررسی طعمهای مختلف به برگری که در حال حاضر در برگرلند سرو میشود رسیدیم. به خصوص تاکید اصلی ما این است که برگرهای ما از گوشت خالص تهیه میشود و به هیچ وجه با ماده دیگری مثل پیاز و … ترکیب نمیشود.
بعضیها میگویند طعم برگرهای ما به طعم مک دونالد نزدیک است که شاید دلیل آن استفاده ما از خیارشورهای غیر ایرانی است اما این نکته را هم اضافه کنم که مک دونالد از گوشت فریز شده استفاده میکند اما در برگرلند گوشت تازه را به صورت روزانه سرو میکنیم.
شاید بتوان گفت از لحاظ طعم، برگرلند ترکیبی از طعم چند برند مختلف خارجی است ولی ما معتقدیم که به ترکیبی تازه دست یافتهایم.
در انتخاب گوشت برای تهیه برگرها بعد از بررسیهایی که داشتیم در نهایت 2 نژاد گوساله که طعم مناسبی دارند و در تمامی فصول وجود داشته باشند را انتخاب کردیم که توسط همکار ما که مسئول تهیه گوشت هستند به صورت زنده انتخاب و خریداری و بعد ذبح میشوند.
نکته مهم این است که چون در تهیه برگرها از گوشت خالص استفاده میکنیم و نباید بو داشته باشد باید گوشت کاملا تازه باشد و به صورت روزانه تهیه شود و نحوه نگهداری این گوشتها بسیار مهم است. مقدار گوشتی که در هر برگر مورد استفاده قرار میگیرد 120 گرم است.
از جمله برگرها میتوان به آیولی برگر که از گوشت 100 درصد خالص، پنیر دوبل و سس آیولی تشکیل شده و یا جوسی برگر اشاره کرد.
محیطی شیک، مدرن و امروزی
مرادی در ادامه میگوید: از آنجایی که فعالیت ما در زمینه تهیه و تولید ویدیو بود و با کارهای بصری سر و کله میزدیم برای طراحی داخلی برگرلند هم سعی کردیم فضای متمایزی را انتخاب کنیم که به این دکور صنعتی رسیدیم. هدف ما این بود که مردم برگر را در فضای متفاوتی تجربه کنند که میتوان به جرات گفت در آن سالها فست فودی با این سبک و سیاق در ایران وجود نداشت. به نوعی میتوان به برگرلند واژه کژوال را اطلاق کرد که از یک فست فود محیط جذابتر و لوکستری را دارد.
شعبات مختلف برگرلند
در حال حاضر برگرلند دارای 7 شعبه است که به زودی هشتمین شعبه آن هم افتتاح میشود. ما در تهرانپارس، تجریش، سعادت آباد، فرودگاه امام و… شعبه داریم و شعبه اصلی هم در اندرزگو واقع است.
تمرکز اصلی برگرلند در ارائه برگر، سیب زمینی و سالاد است اما با توجه به این که بعد از بررسیها به این نتیجه رسیدیم که در منطقه تهرانپارس از پیتزا و لازانیا هم استقبال میشود، فقط در آن شعبه این دو غذا را اضافه کردیم.
هدف اصلی برگرلند ارائه غذای با کیفیت همراه با مشتری مداری و ایجاد حس متفاوت در افراد است. به گفته خشایار هدف ما زیاد کردن تعداد شعبات نیست و الان هم اگر به 8 شعبه رسیدهایم به این دلیل است که حدود 5 سال از افتتاح شعبه اول میگذرد و در شعباتی هم که داریم در نقاط مختلف تهران افتتاح شدهاند. ضمن این که ما معتقدیم برگری که در برگرلند میل میکنید هیچ جا طعم مشابهی ندارد.
صبحانه فست فودی برگر لند
حدود یک سال است که صبحانه فست فودی را به منو اضافه کردهایم که در تهیه آن از نان مافین استفاده میکنیم. این نان انگلیسی در ایران نبود که توسط یکی از شرکتهای معتبر تولید نان به صورت سفارشی برای ما تولید میشود. آیتمهای صبحانه 4 مورد است که همه آنها به شکل برگر ارائه میشوند.
در تمامیشعبات به غیر از شعبه تهرانپارس صبحانه سرو میشود. در منو برگرلند به طور معمول هر 6 ماه یکبار محصول جدیدی را اضافه میکنیم. آخرین برگری که اضافه کردیم یک برگر با سس دودی مایونزی به اسم کینگ برگر بود که ادویههایش را از خارج از کشور تهیه کردیم. یک نوع برگر تند هم قرار است به زودی به منو اضافه شود.
در حال حاضر 7-8 نوع برگر داخل منو است و قصد ما این است که هر برگری که اضافه میکنیم تفاوت ویژهای با برگرهای قبلی داشته باشد.
رضایت مشتری اولویت اصلی
تمامی دستورات پخت و چگونگی طبخ توسط تیم 4 نفره ما به آشپزها آموزش داده میشود. ما برای تهیه مواد اولیه یک انبار مرکزی در اطراف تهران داریم تا مواد اولیه مثل سالاد و سیب زمینی در آنجا تهیه شود که طعم یکسانی داشته باشند. برای حمل این مواد هم از 5 ماشین سردخانه دار استفاده میکنیم تا به شعبات مختلف تحویل دهند.
نکته جالب دیگر در مورد برگرلند این است که صاحبان برگرلند میخواهند همه به صورت راضی از رستوران خارج شوند و حتی اگر به هر دلیلی از کیفیت برگرها راضی نبودند میتوانند مهمان ما باشند و هزینهای پرداخت نکنند.
در راستای اهمیت به رضایت مشتری یک دستگاه نظر سنجی هم کنار در خروجی قرار دارد تا عزیزانی که مایل به ارائه انتقادات و پیشنهادات خود هستند ما را از نظراتشان بهره مند سازند.
همه شعبات دلیوری دارند و حدود 20 الی 30 دقیقه (در زمانهای پر ترافیک کمی بیشتر طول میکشد) جهت تحویل غذا زمان لازم است. در برگرلند فرهایی قرار دارد که از دو طرف حرارت میبینند و به خاطر همین هم زمان کمیجهت تهیه و طبخ آنها لازم است.
طرحهایی که در بسته بندی استفاده میشود را خودمان انتخاب کردهایم ضمن این که ترکیب دکوراسیون مختص به برگرلند است و از جایی الگو برداری نشده است.
همه شعبات برگرلند پارکبان دارند و شعبه تهرانپارس با 130 نفر ظرفیت وسیعترین شعبه برگرلند است.
ساعات کاری در شش ماه اول سال 8 صبح الی 1 بامداد و شش ماه دوم سال طبق قانون اماکن شهر تهران از 8 صبح تا 12 شب است.
نظر شما