فود پرس - چهلمین شماره نشریه «اقتصاد سبز» ویژه آبان 93 منقش به تصویر روی جلدی از یونس ژائله، نخبه اقتصادی جهان اسلام منتشر شد.
به گزارش فود پرس، سرمقاله این شماره که با عنوان «مالیات ضعف نظارت را از تولیدکنندگان صنایع غذایی نگیریم» و به قلم مهندس محمدرضا جمشیدی سردبیر نشریه به رشته تحریر درآمده، به مظلوم بودن صنایع غذایی و نحوه نامناسب برخورد دستگاههای نظارتی با تولیدکنندگان غیرمتخلف پرداخته است.
«مانع کیش حجتی در شطرنج کشاورزی شویم» عنوان سخن ماه این شماره «اقتصاد سبز» است که در آن علیرضا صفاخو توصیههایی را خطاب به روسای جهاد کشاورزی استانها داشته تا با سرلوحه قرار دادن آنها قدرت اجرایی جهاد کشاورزی دوچندان شود.
ورود پیروزمندانه غذاهای سنتی فصل سرد به تولید صنعتی عنوان گزارش اصلی نشریه است که به قلم توانای پیشکسوت گزارشنویسی مطبوعات یحیی امیری نوشته شده است. این گزارش خواندنی روایتگر سیر تکاملی غذاهای زمستانه و بازگشت دوباره ذائقه ایرانیها در نهایت مدرنیته به غذاهای سنتی است.
مغزهای نخبگان سرمایه ماندگار هر جامعه است، فضولباشی، کشاورزی پست مدرن، آب، برق و گاز و بناهای غیرقانونی در اراضی کشاورزی واگذار نمیشود، حذف خمیرمرغ مغایر با اقتصاد مقاومتی، چند گام فاصله با کسب عنوان بدغذاترین کشور جهان، طعم تلخ بازار قند و شکر، سهم غذای حلال 20درصد از کل تجارت جهانی مواد غذایی، تشویش در زمینه مصرف شیر برخلاف سیاستهای کلی نظام است، «یکویک» قهرمان فوتبال صنعت غذا شد، جهش خیرهکننده «رانی»، «هراز» و صدرنشینی «یکویک» در دومین مرحله شمارش آرای نظرسنجی از مصرفکنندگان، آخرین اخبار برندها ازجمله اهم مطالب این شماره «اقتصاد سبز» است.
بازار مک دونالد از سکه افتاد، اپلیکیشنهای کشاورزی و صنایع غذایی، سرگرمیهای کشاورزی، دنیای نمایشگاهها و ... ازجمله دیگر مطالب این نشریه است.
علاقمندان جهت مطالعه منظم «اقتصاد سبز» میتوانند با شماره تلفن 66557704 تماس حاصل نمایند.
به گزارش فود پرس، سرمقاله این شماره که با عنوان «مالیات ضعف نظارت را از تولیدکنندگان صنایع غذایی نگیریم» و به قلم مهندس محمدرضا جمشیدی سردبیر نشریه به رشته تحریر درآمده، به مظلوم بودن صنایع غذایی و نحوه نامناسب برخورد دستگاههای نظارتی با تولیدکنندگان غیرمتخلف پرداخته است.
«مانع کیش حجتی در شطرنج کشاورزی شویم» عنوان سخن ماه این شماره «اقتصاد سبز» است که در آن علیرضا صفاخو توصیههایی را خطاب به روسای جهاد کشاورزی استانها داشته تا با سرلوحه قرار دادن آنها قدرت اجرایی جهاد کشاورزی دوچندان شود.
ورود پیروزمندانه غذاهای سنتی فصل سرد به تولید صنعتی عنوان گزارش اصلی نشریه است که به قلم توانای پیشکسوت گزارشنویسی مطبوعات یحیی امیری نوشته شده است. این گزارش خواندنی روایتگر سیر تکاملی غذاهای زمستانه و بازگشت دوباره ذائقه ایرانیها در نهایت مدرنیته به غذاهای سنتی است.
مغزهای نخبگان سرمایه ماندگار هر جامعه است، فضولباشی، کشاورزی پست مدرن، آب، برق و گاز و بناهای غیرقانونی در اراضی کشاورزی واگذار نمیشود، حذف خمیرمرغ مغایر با اقتصاد مقاومتی، چند گام فاصله با کسب عنوان بدغذاترین کشور جهان، طعم تلخ بازار قند و شکر، سهم غذای حلال 20درصد از کل تجارت جهانی مواد غذایی، تشویش در زمینه مصرف شیر برخلاف سیاستهای کلی نظام است، «یکویک» قهرمان فوتبال صنعت غذا شد، جهش خیرهکننده «رانی»، «هراز» و صدرنشینی «یکویک» در دومین مرحله شمارش آرای نظرسنجی از مصرفکنندگان، آخرین اخبار برندها ازجمله اهم مطالب این شماره «اقتصاد سبز» است.
بازار مک دونالد از سکه افتاد، اپلیکیشنهای کشاورزی و صنایع غذایی، سرگرمیهای کشاورزی، دنیای نمایشگاهها و ... ازجمله دیگر مطالب این نشریه است.
علاقمندان جهت مطالعه منظم «اقتصاد سبز» میتوانند با شماره تلفن 66557704 تماس حاصل نمایند.
نظر شما