صنایع غذایی> اقتصاد غذا - اطلاعیه شماره 5 نمایشگاه ايران آگروفود2016 در خصوص برنامه زمانبندی جانمایی اینترنتی در 2 بخش آگرو و فودتک  منتشر شد.

سایت جانمائی اینترنتی متقاضیان مشارکت ریالی

بخش آگرو  شامل :  ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی و آبیاری – صنایع کشاورزی

از ساعت 13 بعد از ظهر روز شنبه 21 فروردین 1395

و

بخش فودتک شامل
: ماشین آلات، تجهیزات و تکنولوژی صنایع غذائی، بسته بندی و تجهیزات جانبی

از ساعت 12 ظهر روز یکشنبه 22 فروردین 1395

فعال  خواهد شد.

لازم به توضیح است که فقط متقاضیانی که قبلا" نسبت به ارسال فرم  درخواست و انجام مراحل اولیه ثبت نام اقدام نموده اند با کدکاربری ارسال شده به ایمیل ارائه شده توسط ایشان قادر به انتخاب غرفه (تا زمان تکمیل ظرفیت سالنهای تحت پوشش مربوطه)  خواهند بود.

جانمائی اینترنتی متقاضیان مشارکت در گروه های :

* بسته بندی: جعبه، کارتن، لفاف، فیلم، لیبل، تسمه، چاپگر، کدزن و .....

* انواع ظروف یکبار مصرف، انواع بطری، درب شیشه و .....

نیز همزمان با گروه کالائی فودتک از ساعت 12 ظهر روز یکشنبه 22 فروردین 1395صورت خواهد گرفت.

جانمائی متقاضیان مشارکت در فضای باز نمایشگاه  گروههای کالائی آگرو و فودتک از روز چهارشنبه 25 فروردین 1395 انجام خواهد شد.

متقاضیان مشارکت در بخش فودتک – با توجه به محدودیت تعداد سالنهای تحت پوشش – می توانند نسبت به اخذ غرفه در فضای باز اقدام نمایند.

نکات مهم:

شرکت کنندگان مستقر درسالن 44/2 یا ) 44/B طبقه دوم سالن خلیج فارس) فقط مجاز به نمایش کالا با بار ساکن حداکثر 450 کیلوگرم در هر مترمربع و با ارتفاع حداکثر 1/75  متر می باشند.
جای ستونهای در نقشه سالنها  تقریبی بوده و فقط در هنگام خط کشی در سالنها امکان مشخص کردن وضعیت ستون نسبت به غرفه ها بصورت قطعی امکان پذیر می باشد.
حتما" قبل از تاریخ آغاز جانمائی اطلاعات کاربری خود را در سایت آزمایش نمائید.
اکیدا" توصیه می شود تا اطلاعات کامل شرکت را که مربوط به «فرم ثبت نام(اینترنتی)» غرفه است،  قبل از شروع جانمائی اینترنتی  با مراجعه به صفحه ویرایش اطلآعآت در کنترل پانل با دقت و بطور صحیح تکمیل و ذخیره نمائید تا در زمان جانمائی از اتلاف وقت خودداری شود!
 با توجه به اینکه برای دیدن نقشه نمایشگاه به روز رسانی نرم افزار Microsoft SilverLight5 رایانه شما ضروری است. در اسرع وقت نسبت به نصب یا به روز رسانی نرم افزار فوق از طریق مراجعه به بخش راهنمای مشارکت کنندگان، در صفحه اصلی وب سایت، حتما" پیش از آغاز جانمائی اینترنتی اقدام نمائید.
کد خبر 85f896440eca4db0a07468d8257a7bd5

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =