صنایع غذایی> اقتصاد غذا - طی حکمی از سوی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو دکتر بهروز جنت بعنوان مدیر کل جدید نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو منصوب شد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فودپرس»، دکتر رسول دیناروند معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در حکمی دکتر بهروز جنت را بعنوان مدیر کل جدید نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو منصوب نمود.
در این حکم آمده است:
جناب آقای دکتر بهروز جنت
عضو محترم هیات علمی سازمان غذا و دارو
سلام علیکم؛
با توجه به تخصص، تجربیات و سوابق ارزشمند جنابعالی در حوزه ایمنی فرآورده های سلامت، به موجب این حکم به عنوان مدیرکل نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو منصوب می شوید، تا در چارچوب قانون و مقررات مربوطه و سیاستهای کلان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان غذا و دارو در حوزه سلامت و ایمنی مواد و فرآورده های مذکور با لحاظ اولویتهای ذیل اقدام نمایید:
1- توسعه برنامه های سلامت محور در زمینه کاهش کاربرد نمک، چربی و شکر در مواد غذایی
2- پیگیری برنامه حذف اسید چرب ترانس از سبد غذایی و تغذیه مردم ایران
3- پیگیری جدی و اجرای کامل طرح علامت راهنمای تغذیه ای
4- پیگیری اجرای برنامه های کنترل و نظارت محصولات در بازار (PMS)
5- مبارزه قاطع با پدیده شوم قاچاق و تقلب
6- اجرای برنامه های مرتبط با طرح شناسه گذاری و کنترل اصالت کالاهای سلامت و پورتال جامع سازمان
توفیق روزافزون جنابعالی را از درگاه قادر متعال مسئلت دارم.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فودپرس»، دکتر رسول دیناروند معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در حکمی دکتر بهروز جنت را بعنوان مدیر کل جدید نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو منصوب نمود.
در این حکم آمده است:
جناب آقای دکتر بهروز جنت
عضو محترم هیات علمی سازمان غذا و دارو
سلام علیکم؛
با توجه به تخصص، تجربیات و سوابق ارزشمند جنابعالی در حوزه ایمنی فرآورده های سلامت، به موجب این حکم به عنوان مدیرکل نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو منصوب می شوید، تا در چارچوب قانون و مقررات مربوطه و سیاستهای کلان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان غذا و دارو در حوزه سلامت و ایمنی مواد و فرآورده های مذکور با لحاظ اولویتهای ذیل اقدام نمایید:
1- توسعه برنامه های سلامت محور در زمینه کاهش کاربرد نمک، چربی و شکر در مواد غذایی
2- پیگیری برنامه حذف اسید چرب ترانس از سبد غذایی و تغذیه مردم ایران
3- پیگیری جدی و اجرای کامل طرح علامت راهنمای تغذیه ای
4- پیگیری اجرای برنامه های کنترل و نظارت محصولات در بازار (PMS)
5- مبارزه قاطع با پدیده شوم قاچاق و تقلب
6- اجرای برنامه های مرتبط با طرح شناسه گذاری و کنترل اصالت کالاهای سلامت و پورتال جامع سازمان
توفیق روزافزون جنابعالی را از درگاه قادر متعال مسئلت دارم.
نظر شما