نادر حاتمی صاحب و سرآشپز پیتزا «استیوستن» در شهر «ونکوور» کانادا، باز هم یک پیتزای بسیار گران و جدید را عرضه کرده است.
به گزارش مشرق، در آوریل سال ۲۰۰۴، حاتمی یک پیتزای ۴۵۰ دلاری را معرفی کرد که ترکیبی از لابستر ترمیدور، سیاهماهی آلاسکا، سالمن دودی، میگو و خاویار روسی آسترا بود. این پیتزای گرانقیمت با پوشش قابل توجه رسانههای کانادایی مواجه شد. حتی بحث ثبت این پیتزا در کتاب رکوردهای جهانی گینس هم مطرح شد.
اما حالا خبر جدیدتر و پیتزای گرانقیمتتری عرضه شده: حاتمی پیتزای سینی را با قیمت ۸۵۰ دلار معرفی کرده است.
او در توضیح این قیمت گفته: «خود پیتزا برای من ۸۰۰ دلار تمام میشود، چون خاویار روسی بسیار گران است و قیمت ترافل سفید هم بین کیلویی ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار در نوسان است.
سینی (SeeNay) پیتزایی است که با میگوی پلنگی، راتاتویی لابستر، قزلآلای دودی شیلیایی و خاویار روسی پر شده و ترافل سفید ایتالیایی هم رویش را پر کرده است.
به گزارش مشرق، در آوریل سال ۲۰۰۴، حاتمی یک پیتزای ۴۵۰ دلاری را معرفی کرد که ترکیبی از لابستر ترمیدور، سیاهماهی آلاسکا، سالمن دودی، میگو و خاویار روسی آسترا بود. این پیتزای گرانقیمت با پوشش قابل توجه رسانههای کانادایی مواجه شد. حتی بحث ثبت این پیتزا در کتاب رکوردهای جهانی گینس هم مطرح شد.
اما حالا خبر جدیدتر و پیتزای گرانقیمتتری عرضه شده: حاتمی پیتزای سینی را با قیمت ۸۵۰ دلار معرفی کرده است.
او در توضیح این قیمت گفته: «خود پیتزا برای من ۸۰۰ دلار تمام میشود، چون خاویار روسی بسیار گران است و قیمت ترافل سفید هم بین کیلویی ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار در نوسان است.
سینی (SeeNay) پیتزایی است که با میگوی پلنگی، راتاتویی لابستر، قزلآلای دودی شیلیایی و خاویار روسی پر شده و ترافل سفید ایتالیایی هم رویش را پر کرده است.
نظر شما