صنایع غذایی> اقتصاد غذا - گروه صنعتی نان سحر در مراسم گرامیداشت روز نان در دانشگاه الزهرا (س) با دریافت لوح یاد بود و تندیس مورد تقدیر قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس»، مراسم گرامیداشت روز نان با شعار نان سالم، زندگی سالم با حضور مسئولان صنایع، انجمن ها و سازمان های مرتبط در دانشگاه الزهرا (س) برگزارشد. دراین همایش نمایندگان صنعت در این حوزه ضمن همکاری مشترک با بخش های دانشگاهی و سازمان های سیاست گذاری با گفتگوهای تخصصی پیرامون مسائل نان به بحث و بررسی در خصوص راهکارهای کاربردی در این عرصه پرداختند.
در این میان مهدی خان محمدی "مدیر عامل گروه صنعتی نان سحر" طی سخنرانی ضرورت بهره گیری از فناوری های نوین در حوزه ماشین آلات و تجهیزات داخلی در تولید نان سنتی و صنعتی، حمایت از راه اندازی واحد های تحقیق و توسعه جهت کمک به پیش برد اهداف محققین و دانش آموختگان صنعت آرد و نان و ارتقاء سطح دانش منابع انسانی و برنامه ریزی در مورد فعالیت های آموزشی و ترویجی در قالب احداث دانشگاه ها و آموزشگاه های تخصصی در این صنعت که نهایتا منجر به تولید محصولی سلامت خواهد شد را از ارکان کلیدی در این خصوص مطرح کردند.
همچنین در این همایش از منتخبین این حوزه با اهداي لوح و تندیس روز بزرگداشت نان تقدیر و تشکر به عمل آمد که در این میان خان محمدی "مدیر عامل نان سحر" و دکتر فرجی " ریاست دانشگاه علمی کاربردی نان سحر" نیز به پاس تلاش های ارزنده خود در راستای پیشرفت و تعالی نان کشور، موفق به دریافت لوح یاد بود و تندیس برنامه شدند.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس»، مراسم گرامیداشت روز نان با شعار نان سالم، زندگی سالم با حضور مسئولان صنایع، انجمن ها و سازمان های مرتبط در دانشگاه الزهرا (س) برگزارشد. دراین همایش نمایندگان صنعت در این حوزه ضمن همکاری مشترک با بخش های دانشگاهی و سازمان های سیاست گذاری با گفتگوهای تخصصی پیرامون مسائل نان به بحث و بررسی در خصوص راهکارهای کاربردی در این عرصه پرداختند.
در این میان مهدی خان محمدی "مدیر عامل گروه صنعتی نان سحر" طی سخنرانی ضرورت بهره گیری از فناوری های نوین در حوزه ماشین آلات و تجهیزات داخلی در تولید نان سنتی و صنعتی، حمایت از راه اندازی واحد های تحقیق و توسعه جهت کمک به پیش برد اهداف محققین و دانش آموختگان صنعت آرد و نان و ارتقاء سطح دانش منابع انسانی و برنامه ریزی در مورد فعالیت های آموزشی و ترویجی در قالب احداث دانشگاه ها و آموزشگاه های تخصصی در این صنعت که نهایتا منجر به تولید محصولی سلامت خواهد شد را از ارکان کلیدی در این خصوص مطرح کردند.
همچنین در این همایش از منتخبین این حوزه با اهداي لوح و تندیس روز بزرگداشت نان تقدیر و تشکر به عمل آمد که در این میان خان محمدی "مدیر عامل نان سحر" و دکتر فرجی " ریاست دانشگاه علمی کاربردی نان سحر" نیز به پاس تلاش های ارزنده خود در راستای پیشرفت و تعالی نان کشور، موفق به دریافت لوح یاد بود و تندیس برنامه شدند.
نظر شما