صنایع غذایی> اقتصاد غذا - رشد چشمگیر موجودی شکر در انبارها و بهبود محصول در استرالیا، موجب شد سرمایه گذاران پیش بینی خود را نسبت به قیمت این فرآورده برای سال های 2015 و 2016 تعدیل کنند.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، طبق برآورد جدید قیمت شکرخام به هر پوند 10 سنت می رسد، در پیش بینی ماه ژوئن قیمت آن هر پوند 13 سنت برآورد شده بود.
همچنین میانگین قیمت شکر در سال های 2014 و 2015 هر پوند 14 سنت بود.
کارشناسان برآورد کرده بودند میزان محصول شکر جهان افزایش خواهد داشت و به 182 میلیون تن خواهد رسید.
سال قبل نیز میزان برداشت 183 میلیون تن بود.میزان مصرف نسبت به سال قبل رشد 2 درصدی خواهد داشت و به 184.7 میلیون تن می رسد که به این ترتیب تقاضا از عرضه 2.7 میلیون تن فراتر خواهد رفت.حال کارشناسان در پیش بینی میزان تولید سال جاری تجدید نظر کرده اند و میزان موجودی در انبارها به 78.1 میلیون تن می رسد که این موضوع فشاری نزولی بر قیمت شکر وارد خواهد ساخت.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، طبق برآورد جدید قیمت شکرخام به هر پوند 10 سنت می رسد، در پیش بینی ماه ژوئن قیمت آن هر پوند 13 سنت برآورد شده بود.
همچنین میانگین قیمت شکر در سال های 2014 و 2015 هر پوند 14 سنت بود.
کارشناسان برآورد کرده بودند میزان محصول شکر جهان افزایش خواهد داشت و به 182 میلیون تن خواهد رسید.
سال قبل نیز میزان برداشت 183 میلیون تن بود.میزان مصرف نسبت به سال قبل رشد 2 درصدی خواهد داشت و به 184.7 میلیون تن می رسد که به این ترتیب تقاضا از عرضه 2.7 میلیون تن فراتر خواهد رفت.حال کارشناسان در پیش بینی میزان تولید سال جاری تجدید نظر کرده اند و میزان موجودی در انبارها به 78.1 میلیون تن می رسد که این موضوع فشاری نزولی بر قیمت شکر وارد خواهد ساخت.
نظر شما