مواد غذایی> اقتصاد غذا - کارشناسان سازمان ملل و فائو پیش بینی می کنند نرخ واقعی شکر در یک دهه آینده کاهش خواهد یافت.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، طبق برآورد مذکور بازار این فرآورده در اقتصادهای پیشرفته اشباع خواهد شد.تولید جهانی شکر در سال آینده پس از پنج سال مازاد تولید، با کمبود مواجه می شود. در همین حال فائو پیش بینی کرده است تا سال 2024 نرخ شکر خام به هر پوند 16.5 سنت می رسد. این نرخ در مقایسه با نرخ فعلی (هر پوند 12.34 سنت) بالاتر است ، اما با احتساب تورم و در شرایط واقعی پایین تر خواهد بود.
بنا بر این گزارش تولید جهانی شکر در دهه آینده ممکن است سالانه رشد 2.2 درصدی داشته باشد و تا سال 2024 به 220 میلیون تن خواهد رسید.در ضمن، قیمت شکر سفید تا سال 2024 به هر تن 434 دلار می رسد که در آن صورت فاصله قیمت آن با شکر خام کاهش می یابد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، طبق برآورد مذکور بازار این فرآورده در اقتصادهای پیشرفته اشباع خواهد شد.تولید جهانی شکر در سال آینده پس از پنج سال مازاد تولید، با کمبود مواجه می شود. در همین حال فائو پیش بینی کرده است تا سال 2024 نرخ شکر خام به هر پوند 16.5 سنت می رسد. این نرخ در مقایسه با نرخ فعلی (هر پوند 12.34 سنت) بالاتر است ، اما با احتساب تورم و در شرایط واقعی پایین تر خواهد بود.
بنا بر این گزارش تولید جهانی شکر در دهه آینده ممکن است سالانه رشد 2.2 درصدی داشته باشد و تا سال 2024 به 220 میلیون تن خواهد رسید.در ضمن، قیمت شکر سفید تا سال 2024 به هر تن 434 دلار می رسد که در آن صورت فاصله قیمت آن با شکر خام کاهش می یابد.
نظر شما