فعالیت واحدهایی که در مجوز و کد بهداشتی برای تهیه خمیر مرغ هستند، از نظر سازمان دامپزشکی کشور بلامانع است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) درباره موضع این سازمان برای مصرف خمیر مرغ گفت: واحدهایی که دارای مجوز از سازمان باشند، هیچ مشکلی ندارند.
مهدی خلج افزود: وزارت بهداشت نیز با واحدهای تولیدکننده خمیر مرغ که دارای مجوز و کد بهداشتی هستند، مشکلی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از خمیر مرغ بهداشتی و تهیهشده از واحدهای مجاز هیچ مشکلی را بهوجود نخواهد آورد.
گفتنی است، در حالی که هنوز اذهان عمومی از مسئله روغن پالم در فرآوردههای لبنی پاک نشده است، دوباره داستان تکراری سه سال گذشته که درباره خمیر مرغ و تهیه آن از تمامی اجزاء، امحاء و احشاء مرغ بود، قوت گرفت؛ بهگونهای که این بار مسئولان سازمان ملی استاندارد و تحقیقات نسبت به ابطال برخی واحدهای غیرمجاز اقدام کردند، بهگونهای که معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد اعلام کرد که بیش از 350 واحد تولیدی سوسیس و کالباس در کشور داریم که در 82 درصد یعنی 288 واحد آن بافتهای غیرمجاز دیده شده که تعلیق پروانههای آنها انجام شده است.
وحید مرندی توصیه کرده است که ضایعات مرغ باید خوراک دام و طیور شود، لذا تولید هرگونه پنیر مرغ برای استفاده در فرآوردههای گوشتی ممنوع است. این در حالی است که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی سالهای اخیر بارها درباره خمیر مرغ و استفاده از آن در کارخانههای سوسیس و کالباس هشدار داده و موضع خود را اعلام کرده بود.
حال بار دیگر نظر نمایندگان مجلس و مسئولان اجرایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمانهای استاندارد و دامپزشکی کشور به این مسئله جلب شده و به گفته مهدی خلج، واحدهایی که دارای مجوز از این سازمان هستند، نظر وزارت بهداشت را تأمین کرده و فرآورده خمیری تولیدشده از آنها دارای مشکل نیست.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) درباره موضع این سازمان برای مصرف خمیر مرغ گفت: واحدهایی که دارای مجوز از سازمان باشند، هیچ مشکلی ندارند.
مهدی خلج افزود: وزارت بهداشت نیز با واحدهای تولیدکننده خمیر مرغ که دارای مجوز و کد بهداشتی هستند، مشکلی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از خمیر مرغ بهداشتی و تهیهشده از واحدهای مجاز هیچ مشکلی را بهوجود نخواهد آورد.
گفتنی است، در حالی که هنوز اذهان عمومی از مسئله روغن پالم در فرآوردههای لبنی پاک نشده است، دوباره داستان تکراری سه سال گذشته که درباره خمیر مرغ و تهیه آن از تمامی اجزاء، امحاء و احشاء مرغ بود، قوت گرفت؛ بهگونهای که این بار مسئولان سازمان ملی استاندارد و تحقیقات نسبت به ابطال برخی واحدهای غیرمجاز اقدام کردند، بهگونهای که معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد اعلام کرد که بیش از 350 واحد تولیدی سوسیس و کالباس در کشور داریم که در 82 درصد یعنی 288 واحد آن بافتهای غیرمجاز دیده شده که تعلیق پروانههای آنها انجام شده است.
وحید مرندی توصیه کرده است که ضایعات مرغ باید خوراک دام و طیور شود، لذا تولید هرگونه پنیر مرغ برای استفاده در فرآوردههای گوشتی ممنوع است. این در حالی است که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی سالهای اخیر بارها درباره خمیر مرغ و استفاده از آن در کارخانههای سوسیس و کالباس هشدار داده و موضع خود را اعلام کرده بود.
حال بار دیگر نظر نمایندگان مجلس و مسئولان اجرایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمانهای استاندارد و دامپزشکی کشور به این مسئله جلب شده و به گفته مهدی خلج، واحدهایی که دارای مجوز از این سازمان هستند، نظر وزارت بهداشت را تأمین کرده و فرآورده خمیری تولیدشده از آنها دارای مشکل نیست.
نظر شما