مواد غذایی> مرکز پژوهش های غلات، گزارش سنجش کارشناسی کیفیت نان در اردیبهشت ماه سال 94 را منتشر کرد.
مرکز پژوهش های غلات، گزارش سنجش کارشناسی کیفیت نان در اردیبهشت ماه سال 94 را منتشر کرد. در این گزارش آمده است: «به منظور سنجش کارشناسی کیفیت نان آزمایشگاه های شرکت های غله و خدمات بازرگانی مناطق، ماهانه از واحدهای نانوایی استان با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی، نمونه برداری و مطابق با استاندارد 2628 ویژگی ها و روش های آزمون نان های سنتی و فرمت ارزشیابی نان مرکز پژوهش های غلات نمره کیفیت نمونه های نان استان را تعیین و به مرکز پژوهشهای غلات ارسال می کنند.»
طبق گزارش این مرکز، نمره کیفیت نان های سنگک، بربری، لواش و تافتون در دومین ماه سال 94، خوب ارزیابی شده است. با این حال، طبق این گزارش، نان تافتون از دیگر نان ها کیفیت کمتری را بدست آورده است. همچنین میانگین درصد نمره کیفیت نان ها در اردیبهشت نسبت به ماه گذشته، کاهش داشته است.
منبع:صدای اقتصاد
مرکز پژوهش های غلات، گزارش سنجش کارشناسی کیفیت نان در اردیبهشت ماه سال 94 را منتشر کرد. در این گزارش آمده است: «به منظور سنجش کارشناسی کیفیت نان آزمایشگاه های شرکت های غله و خدمات بازرگانی مناطق، ماهانه از واحدهای نانوایی استان با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی، نمونه برداری و مطابق با استاندارد 2628 ویژگی ها و روش های آزمون نان های سنتی و فرمت ارزشیابی نان مرکز پژوهش های غلات نمره کیفیت نمونه های نان استان را تعیین و به مرکز پژوهشهای غلات ارسال می کنند.»
طبق گزارش این مرکز، نمره کیفیت نان های سنگک، بربری، لواش و تافتون در دومین ماه سال 94، خوب ارزیابی شده است. با این حال، طبق این گزارش، نان تافتون از دیگر نان ها کیفیت کمتری را بدست آورده است. همچنین میانگین درصد نمره کیفیت نان ها در اردیبهشت نسبت به ماه گذشته، کاهش داشته است.
منبع:صدای اقتصاد
نظر شما