صنایع غذایی> اقتصاد غذا - شرکت تولیدی تک ماکارون مفتخر به کسب عنوان واحد نمونه و برگزیده ارائه خدمات پژوهشی تحقیقات و فنی مهندسی در سطح استان البرز شد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا براساس ارزیابی های انجام شده از سوی وزارت صنعت ، معدن و تجارت شرکت تولیدی تک ماکارون به عنوان واحد نمونه و برگزیده ارائه خدمات پژوهشی تحقیقات و فنی مهندسی در سطح استان البرز انتخاب شد و در مراسمی با اهدا لوح تقدیر از فعالیت های این واحد نمونه تولیدی قدردانی بعمل آمد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا براساس ارزیابی های انجام شده از سوی وزارت صنعت ، معدن و تجارت شرکت تولیدی تک ماکارون به عنوان واحد نمونه و برگزیده ارائه خدمات پژوهشی تحقیقات و فنی مهندسی در سطح استان البرز انتخاب شد و در مراسمی با اهدا لوح تقدیر از فعالیت های این واحد نمونه تولیدی قدردانی بعمل آمد.
نظر شما