فود پرس - تک ماکارون با هدف کمک به اصلاح الگوی مصرف و ارتقا سلامت آحاد جامعه، برای اجرای داوطلبانه طرح "برچسب نشانگر راهنمای تغذیه ای" برروی انواع محصولات ماکارونی پیشگام شد.

به گزارش فود پرس، در جدیدترین طرح وزارت بهداشت، تولید کنندگان مواد غذایی مکلف اند تا مقادیر قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس و همچنین میزان کالری تولیدی از هر وعده را با رنگ های سبز، نارنجی و قرمز در روی بسته بندی نشانه گذاری نماید. رنگ سبز برای هر ماده غذایی حاکی از آن است که مصرف آن فرآورده محدودیت ندارد، رنگ نارنجی نشانه احتیاط است و رنگ قرمز نیز نشانه محدودیت مصرف است و بیانگر این است که گرچه محصول تولید شده در شرایط بهداشتی تهیه شده اما وزارت بهداشت مصرف آن را توصیه نمی‌کند و مضر است.

اکنون با اجرای این طرح، چراغ راهنمای تغذیه برای کلیه محصولات تک ماکارون به دلیل دارا بودن شرایط چربی کمتر از  3درصد، اسید چرب ترانس کمتر از 0.5 در صد و نمک کمتر از 0.3 درصد، سبز است و به زودی این برچسب را برروی انواع محصولات تک ماکارون مشاهده می نمایید.
کد خبر cc6f856f7ceb4d3f93e13f4ff20e9f4a

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =