صنایع غذایی> رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت گفت: به دلیل اینکه کام پذیری و خوشمزگی صنایع غذایی برای مردم ایران بسیار مهم است کیفیت صنایع غذایی کاهش یافته است.
شهریار دبیریان با بیان اینکه استاندارد و کیفیت دو واژه جدا از یکدیگر هستند، اظهار کرد: استاندارد به معنی حداقل کیفیت قابل قبول یک فرآورده است اما کیفیت به معنای داشتن استاندارد در حد قابل قبول است؛ لذا نباید استاندارد و کیفیت را یکی دانست.
رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ادامه داد: در تعریف کیفیت مصادیق گوناگونی مطرح میشود، چرا که این مساله از نظر سازمانها و حتی مردم متفاوت است. به همین دلیل نمیتوان تعریف یکسانی از این موضوع ارائه کرد.
این عضو هیات مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران با بیان اینکه از نظر جامعه، عموما کیفیت در کامپذیری و خوشمزگی محصولات خلاصه میشود، اظهار کرد: یکی از دلایل گرایش مردم به محصولات این موضوع است.
وی ادامه داد: می توان دلیل مصرف مردم به محصولات سنتی لبنی را چربی بالای محصولات لبنی و به طور کلی خوشمزگی آنها دانست اما با توجه به اینکه این محصولات از نظر بهداشتی کنترل نمی شوند احتمال آلوده بودن آنها وجود دارد؛ لذا سازمان های مسئول باید اطلاع رسانی و اگاهی مناسبی در خصوص مصرف این فرآورده ها به مردم داشته باشند.
رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت با بیان اینکه در جهت تحویل شیر خام در کارخانههای لبنی حداقل 11 آزمون کیفی صورت میگیرد، اظهار کرد: این در حالی است که ماده اولیه این محصولات لبنی سنتی به صورت مستقیم از دامداریها یا به صورت شیرهای ضایعاتی برگشتی از کارخانهها تامین میشود.
دبیریان با تاکید بر اینکه هیچگونه آزمایشی بر شیر خام سنتی صورت نمیگیرد، گفت: این مساله ممکن است عامل انتقال انواع بیماریها به ویژه تب مالت باشد.
وی با بیان اینکه راه انتقال بیماری تب مالت تنها از طریق خوردن شیر نیست، اظهار کرد: یکی دیگر از راههای آلوده شدن به تب مالت تماس از طریق پوست صدمه دیده (خراش پوست) با شیر آلوده است.
رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ادامه داد: علاوه بر این نیز استفاده از کودهای دامی که آلوده به میکروب تب مالت است نیزموجب انتقال این بیماری میشود.
وی با اشاره به اعلام وزارت بهداشت مبنی بر اینکه تب مالت افزایش یافته است، گفت: تنها راه مقابله با این مساله جمعآوری شیرهای فلهای یا تحت کنترل قرار دادن آنهاست.
دبیریان با بیان اینکه هیچ نظارت جدی روی شیرهای فله وجود ندارد، اظهار کرد: با توجه به اهمیت این موضوع باید اطلاع رسانی مناسبی برای آگاهی مصرفکنندگان صورت گیرد.
منبع:ایسنا
شهریار دبیریان با بیان اینکه استاندارد و کیفیت دو واژه جدا از یکدیگر هستند، اظهار کرد: استاندارد به معنی حداقل کیفیت قابل قبول یک فرآورده است اما کیفیت به معنای داشتن استاندارد در حد قابل قبول است؛ لذا نباید استاندارد و کیفیت را یکی دانست.
رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ادامه داد: در تعریف کیفیت مصادیق گوناگونی مطرح میشود، چرا که این مساله از نظر سازمانها و حتی مردم متفاوت است. به همین دلیل نمیتوان تعریف یکسانی از این موضوع ارائه کرد.
این عضو هیات مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران با بیان اینکه از نظر جامعه، عموما کیفیت در کامپذیری و خوشمزگی محصولات خلاصه میشود، اظهار کرد: یکی از دلایل گرایش مردم به محصولات این موضوع است.
وی ادامه داد: می توان دلیل مصرف مردم به محصولات سنتی لبنی را چربی بالای محصولات لبنی و به طور کلی خوشمزگی آنها دانست اما با توجه به اینکه این محصولات از نظر بهداشتی کنترل نمی شوند احتمال آلوده بودن آنها وجود دارد؛ لذا سازمان های مسئول باید اطلاع رسانی و اگاهی مناسبی در خصوص مصرف این فرآورده ها به مردم داشته باشند.
رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت با بیان اینکه در جهت تحویل شیر خام در کارخانههای لبنی حداقل 11 آزمون کیفی صورت میگیرد، اظهار کرد: این در حالی است که ماده اولیه این محصولات لبنی سنتی به صورت مستقیم از دامداریها یا به صورت شیرهای ضایعاتی برگشتی از کارخانهها تامین میشود.
دبیریان با تاکید بر اینکه هیچگونه آزمایشی بر شیر خام سنتی صورت نمیگیرد، گفت: این مساله ممکن است عامل انتقال انواع بیماریها به ویژه تب مالت باشد.
وی با بیان اینکه راه انتقال بیماری تب مالت تنها از طریق خوردن شیر نیست، اظهار کرد: یکی دیگر از راههای آلوده شدن به تب مالت تماس از طریق پوست صدمه دیده (خراش پوست) با شیر آلوده است.
رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ادامه داد: علاوه بر این نیز استفاده از کودهای دامی که آلوده به میکروب تب مالت است نیزموجب انتقال این بیماری میشود.
وی با اشاره به اعلام وزارت بهداشت مبنی بر اینکه تب مالت افزایش یافته است، گفت: تنها راه مقابله با این مساله جمعآوری شیرهای فلهای یا تحت کنترل قرار دادن آنهاست.
دبیریان با بیان اینکه هیچ نظارت جدی روی شیرهای فله وجود ندارد، اظهار کرد: با توجه به اهمیت این موضوع باید اطلاع رسانی مناسبی برای آگاهی مصرفکنندگان صورت گیرد.
منبع:ایسنا
نظر شما