اقتصاد غذا -مهدی خان محمدی بنیانگذار گروه صنعتی نان سحر و از چهره های سرشناس صنایع غذایی کشور موفق به دریافت لوح و نشان امینالضرب شد.
به گزار شپایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در چهارمین مراسم اعطای نشان و تندیس امینالضرب در 136 سالگی اتاق بازرگانی تهران مهدی خانمحمدی بنیانگذار گروه صنعتی نان سحر که موفق به دریافت لوح و نشان امینالضرب شدطی سخنانی با تشکر و قدردانی از برگزاری این مراسم گفت: دریافت این تندیس مسئولیت گروه صنعتی نان سحر را سنگینتر از گذشته خواهد کرد و امیدواریم با تلاش روزافزون بتوانیم بیش از گذشته به توسعه این صنعت کمک کنیم.
او در این نشست توضیح داد که کارش را از فروش نان با دوچرخه آغاز کرده و به تدریج موفق شده است به تولید نان بپردازد و اندک اندک با توسعه کار خود به جایی رسیده است که امروز حدود 180 نوع نان مختلف صنعتی تولید میکند. خانمحمدی در این مراسم توضیح داد که انتخاب نام «سحر» برای گروه صنعتیاش به واسطه این بوده که همواره کار خود را از سحرگاه آغاز کرده است.
نظر شما