غذا و تغذیه> استفاده از زنجبیل با وجود پتاسیم و مس کافی در آن، به کاهش سریع سطح قند خون کمک می‌کند.

 اولگا کوبوروا، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله‌ای می‌نویسد: استفاده از زنجبیل به کاهش سریع سطح قند خون کمک می‌کند.

به گفته او، یک محصول محبوب در روسیه با نام زنجبیل، حاوی مقدار زیادی پروتئین و فیبر است که باعث تسکین روند سرماخوردگی می‌شودو به نفخ شکم کمک می‌کند، حالت تهوع را کاهش داده و سموم را در دوران بارداری تسکین می‌دهد.

میزان کالری زنجبیل فقط ۸۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم است. در زنجبیل مقدار زیادی مس (۲۲ درصد ارزش روزانه) و پتاسیم (۱۶ درصد) وجود دارد که مواد معدنی مورد نیاز بدن را آماده می‌کند. زنجبیل باعث کاهش سریع قند خون می‌شود.

اولگا کوربولوا گفت: کمبود پتاسیم موجود در زنجیبل منجر به افسردگی، افزایش ضربان قلب، ضعف و حالت‌های مکرر حالت تهوع می‌شود. مس همراه با آهن گلبول‌های قرمز، رنگدانه‌های مو و پوست را ایجاد می‌کند. وقتی مس کافی نباشد، پوست زودتر پیر می‌شود و چین و چروک ایجاد می‌شود. 

توصیه می‌شود روزانه یک لیوان چایی با زنجبیل خورده شود.


منبع: باشگاه خبرنگاران
کد خبر e4c6f03c6e824a9582a813797c2a55e3

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =