کشاورزی> درحالی مرکز آمار تورم مهر ماه را ۷.۹ درصد اعلام کرده که نگاهی به تغییرات قیمتی اقلام مورد نیاز مردم طی یکسال گذشته حکایت از افزایش قیمت اقلام تا ۵۰ درصد هم دارد.

کاهش تورم و تک رقمی شدن آن یکی از دستاوردهای مهم دولت یازدهم است که بارها و بارها از سوی دولتمردان اعلام و مستندات آماری آنهم به نقل از مراجع رسمی آمارگیری منتشر شده است.

براساس جدیدترین گزارش آماری، مرکز آمار ایران، نرخ تورم سالانه در مهر ماه به 7.9 درصد رسیده است که نشانگر کاهش 0.4 درصدی نسبت به ماه قبل است.

بر این اساس، شاخص کل قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای شهری کشور در مهر ماه سال 1395،   عدد 232.9 را نشان میدهد که نسبت به ماه قبل 0.7 درصد افزایش داشته است. نرخ تورم نقطه به نقطه نیز به 6.6 درصد رسیده که نسبت به ماه قبل 0.1 درصد کاهش یافته است.

در پی اعلام گزارش آماری، مرکز آمار از تازه ترین شاخص تورمی، برآن شدیم تا مروری داشته باشیم بر تغییر قیمت 42 قلم کالای ضروری مردم البته با استناد به گزارش بانک مرکزی!

قیاس آمارهای بانک مرکزی از وضعیت اقلام مصرفی مردم با تورم اعلامی مرکز آمار در مهر ماه نشان می دهد که اینبار هم آمار تورم با سفره مردم نمی خواند. درحالی مرکز آمار از تورم 7.9 درصدی در مهر ماه خبر داده که مستندات آماری بانک مرکزی نشان میدهد که کالاهای اساسی مردم طی یکسال گذشته از نیم تا 57.8 درصد افزایش یافته است.

بر اساس گزارش بانک مرکزی طی هفته منتهی به 23 مهر 95 قیمت لبنیات 3.5 درصد، تخم مرغ 13.9 درصد، برنج 51.7 درصد ، حبوب 23.5 درصد ، میوه های تازه 3.1 درصد، گوشت قرمز 9.1 درصد ، گوشت مرغ 6 درصد ، قند و شکر 45.1 درصد ، چای 16.5 درصد و روغن نباتی 6.6 درصد رشد داشته است.

گفتنی است در یک سال گذشته قیمت اکثر اقلام ضروری با افزایش قیمت همراه بوده و تنها کالاهای گروه سبزیهای تازه با کاهش قیمت مواجه شده اند.







منبع:تسنیم
کد خبر e92455b990e14028a2b22cde35adc3e4

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد فربد ۱۳:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۲
    2 0
    دوستان خبرنگار ما ابتدا باید تورم را توضیح دهند . تورم فقط از مواد غذایی شکل نمی گیرد و پارامتر های زیادی از مسکن گرفته تا حمل ونقل وتفریحات ودخانیات و .....در نتیجه ان اثر دارند مثلا نقش مواد غذایی در سبد خانوار کمتر از 24 درصد است حالا برنج و قند و شکر چه سهمی دارند باید بیان گردد لذا بخشی از مطلب را طرح کردن و از ان نتیجه گرفتن و گمراه کردن مردم بی اطلاع از این علم در نزد عالمان ان رسوایی به همراه دارد .