صنایع غذایی>اقتصاد غذا - بهبود نرخ پیش فروش شکر متوقف شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، احتمال تضعیف بیشتر رآل برزیل مانع از تقویت بهای شکر گردید. نرخ پیش فروش شکر خام برای تحویل در اکتبر در پایین ترین سطح معاملات قراردادی از سال 2008 تاکنون قرار دارد و  روز جمعه در معاملات بورس کالایی نیویورک به هر پوند 10.71 سنت رسید.

گفتنی استپیش تر، قیمت شکر خام تا سطح هر پوند 10.96 سنت افزایش یافته بود که بیانگر رشد 2.4 درصدی بود. 
کد خبر f3497e86882f408f82aa3ddd70231a14

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =