مواد غذایی> ساناز مینایی ،مربی سرشناس آشپزی ضمن بیان این مطلب افزود: برای توسعه فرهنگ پخت غذا در ایران، دانشنامه غذاهای ایرانی را با عنوان "از خورشخانه ایران باستان تا آشپزخانه هر استان" در سه جلد تدوین کردیم و علاوه بر آن با برگزاری دورههای آموزشی، سعی در احیای این فرهنگ فراموش شده داریم و امید میرود دانشآموختگان بتوانند همین آموزهها را در سراسر ایران نهادینه کنند.
به گزارش «تیتر20»، مینایی با انتقاد از اطلاعات غلطی که درباره فستفودها منتشر میشود، ادامه داد: فستفود به معنای غذای سریع است؛ بنابراین وقتی مدت پخت کمتر باشد، ویتامینها و مواد مغذی آن حفظ شده و مصرفکننده نیز از آن منتفع میشود.
وی تصریح کرد: همیشه درباره سرخ کردنیها به جامعه هشدار میدهند، اما باید پذیرفت که هر سرخکردنی بد نیست. بهعنوان مثال، مادهای مانند زردچوبه بعد از سرخ شدن، آنتیاکسیدان بیشتری در خود ذخیره دارد؛ بنابراین سعی در این است که در کلاسهای آموزشی، نحوه پخت صحیح غذاها و اصول علمی آن ترویج شود.
نظر شما