غذا و تغذیه> متخصص طب سنتی تدابیر تندرستی در فصل پاییز را تشریح کرد و گفت: در فصل پاییز توصیه شده از مصرف خوراکی‌هایی همچون هندوانه، خیار و کاهو خودداری شود.

ناصر رضایی‌پور متخصص طب سنتی، در ارتباط با تدابیر تندرستی در فصل پاییز اظهار داشت:‌در این فصل باید تا جایی که ممکن است تری یا رطوبت بدن را افزایش دهیم و از رفتارهایی که موجب خشک‌تر و سردتر شدن بدن می‌شود، پرهیز کنیم. توصیه شده است که در این فصل با دقت و وسواس بیشتری از غذاهایی همچون غذاهای مانده، گوشت گوساله، گاو، کنسروجات، کمپوت، سوسیس و کالباس، فست‌فود، ادویه‌های تند و تیز، بادمجان، قارچ، دوغ ترش و چای پررنگ پرهیز کنیم.

در فصل پاییز باید از زیاده‌روی در مصرف میوه‌های سرد و تر تابستانی، لبنیات، قهوه، نسکافه، کاکائو، سیر و پیاز نیز پرهیز کرد و این مسئله در حالی بوده که متأسفانه امروزه در همه روزهای سرد سال هندوانه در میوه‌فروشی‌ها به فروش می‌رسد و مصرف خوراکی‌هایی همچون خیار و کاهو نیز ذره‌ای کم نمی‌شود.

آبگوشت با گوشت بره، آش‌های ساده، مرغ‌های درشت، تخم‌مرغ عسلی، شیرینی‌های طبیعی از شکر و بادام و پسته (مانند جوز قند)، مصرف آن برای فصل پاییز توصیه شده است، البته سفارش شده که افراد با رعایت تعادل و بر حسب مزاج فردی و شرایط جسمی، سنی، گوارشی و اقلیمی از خوردنی‌های مناسب فصل پاییز بهره‌مند شوند.

دستیار دکترای تخصصی طب سنتی ایران در دانشگاه شاهد، ادامه داد: در فصل پاییز باید از نوشیدن آب بسیار سرد پرهیز کرد و قوانین نوشیدن آب را به خوبی مورد توجه قرار داد. مثلاً پرهیز از نوشیدن آب در میانه خواب و صبح ناشتا، از یک ساعت پیش تا یک ساعت پس از غذا و همراه با آن، در داخل و بلافاصله پس از حمام و استخر و سونا، با فاصله کوتاه از ورزش سنگین از جمله مواردی است که در نوشیدن آب هنگام پاییز باید مورد توجه قرار گرفت.

منبع:شفاآنلاین
کد خبر 03e2941f0e524a068d998ae8e2b66bf8

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =