کشاورزی> اقتصاد غذا - کاشت گندم در جهان برای برداشت سال آینده کاهش می یابد، اما این کاهش چندان زیاد نیست زیرا دوره نسبتا کوتاه مدت بازگشت محصول، کشاورزان را وامی دارد تا در اراضی خشک نیز این محصول را بکارند.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، شورای جهانی غلات در نخستین برآورد برای برداشت محصول گندم در سال 2016، اراضی زیرکشت را 221 میلیون هکتار تخمین زد که 1.2 میلیون هکتار در سال کاهش می یابد. این در حالی است که در برخی مناطق از جمله جمهوری های شوروی سابق و آمریکا خشکسالی وجود خواهد داشت.
بنا بر این گزارش افت قیمت گندم به پایین تر از هزینه تولید آن، بسیاری از کشاورزان را وامی دارد تا از کشت گندم صرف نظر کنند و به جای آن گندم ویژه تولید ماکارونی Durum بکارند.
گفتنی است از این رو چشم انداز افزایش قیمت گندم در بازار جهانی وجود دارد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، شورای جهانی غلات در نخستین برآورد برای برداشت محصول گندم در سال 2016، اراضی زیرکشت را 221 میلیون هکتار تخمین زد که 1.2 میلیون هکتار در سال کاهش می یابد. این در حالی است که در برخی مناطق از جمله جمهوری های شوروی سابق و آمریکا خشکسالی وجود خواهد داشت.
بنا بر این گزارش افت قیمت گندم به پایین تر از هزینه تولید آن، بسیاری از کشاورزان را وامی دارد تا از کشت گندم صرف نظر کنند و به جای آن گندم ویژه تولید ماکارونی Durum بکارند.
گفتنی است از این رو چشم انداز افزایش قیمت گندم در بازار جهانی وجود دارد.
نظر شما