فود پرس - طی روزهای اخیر مباحثی در خصوص عرضه شیر خام به صورت فله در جامعه مطرح شد ، که سازمان ملی استاندارد برای اطلاع عموم جامعه توضیحاتی را اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار ما متن این اطلاعیه به شرح زیر است:
1- کیفیت شیر خام عرضه شده از نظر بار میکروبی به شرایط بهداشتی محیط تولید بستگی دارد و چنانچه محیط تولید شیر خام تحت کنترل بهداشتی نباشد بار میکروبی شیر به میلیون ها عدد خواهد رسید.
2- براساس مصوبه نود و یکمین اجلاس شورای عالی استاندارد در سال 1373 پنیر و سایر فرآورده های لبنی ( به استثناء تولیدات سنتی ) مشمول مقررات استانداردهای اجباری قرار گرفته است.
3- سازمان ملی استاندارد ایران مسئولیت نظارت بر تولیدات صنعتی را بعهده دارد و مسئولیت نظارت بر تولیدات مواد غذایی سنتی و عرضه کالا به صورت فله در سطح بازار بعهده وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی می باشد.
4- براساس قانون، مسئولیت بهداشت و نظارت بر شیر فرآوری نشده ( خام ) با سازمان دامپزشکی است.
5- شیر خام مشمول استانداردهای اجباری نیست و در استانداردهای ملی برای آن بسته بندی تعریف نشده است. لذا در خصوص سلامت این فرآورده و عرضه آن به صورت خام و فله ای سازمان دامپزشکی کشور و وزات بهداشت و درمان آموزش پزشکی سیاست کنترل های لازم را بعمل آورده و اعلام نظر نمایند.
کد خبر 21634
نظر شما