فود پرس - مدت هاست که همه جا می گویند و می نویسند که پفک نخورید ضرر دارد، که البته درست هم می گویند خوردن پفک به خاطر خالی بودن از مواد غذایی برای کودکان ضرر دارد.
اما فکر کرده اید که اگر همین پفک به گونه ای درست شود که حاوی مواد مفیدی برای بدن باشد، هم فال است و هم تماشا. اگر این طور است باید بگوییم که چنین امکاناتی برای همه فراهم شده است.
ارائه چنین محصولی بهترین ماده غذایی یعنی ماهی را به ارحت ترین نوع مصرف یعنی "پفیش" تبدیل کرده است که یک نقطه عطف د راین صنعت می باشد. محصول جدیدی که درباره آن صحبت می کنیم، ظاهرا به شکل پفک درست شده اما در عین حال می تواند به افزایش مصرف سرانه ماهی، که مورد تایید پزشکان نیز هست کمک شایانی کند. به خصوص که با افزودن گوشت تازه ماهی به ذرت که ماده اصلی تشکیل دهنده غلات حجیم شده است نقص پروتئین نباتی ذرت را جبران و علاوه بر افزایش کمیت، کیفیت پروتئین آن را بهبود بخشیده و ارزش پروتئین گیاهی را تا سطح پروتئین حیوانی افزایش می دهد.
این فرآورده تحت لیسانس موسسه تحقیقات شیلات ایران تولید و نشان سیب طلایی غذاهای فراسودمند را به خود اختصاص داده است.
کد خبر 22107
نظر شما