فود پرس - مراسم تقدیر از ابوالحسن خلیلی، دبیر اسبق انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران با حضور جمعی از دبیران انجمن های صنایع غذایی در محل انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما، در این مراسم دکتر سید محمد حسینی، رییس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران طی سخنانی ضمن تشکر از زحمات خلیلی در سمت دبیری انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران وی را فردی پرتلاش و زحتمکش دانست .
وی افزود: صنعت غذا طی سال های گذشته از رشد خوبی برخوردار بوده است و این نشانه تلاش افراد دلسوز در این صنعت است.
حسینی با اشاره به وضعیت کنونی صنعت غذا و وضعیت آینده صنعت غذا با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور گفت: صنعت غذا امروز بیش از گذشته به انسجام و همدلی نیاز دارد و انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برای همکاری با سایر تشکل های صنعت غذا آمادگی کامل دارد.
در ادامه این مراسم نیز لوح تقدیری از طرف انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به مهندس ابوالحسن خلیلی اهدا شد که به دلیل عدم حضور وی در این مراسم، محمدرضا مرتضوی رییس هیات مدیره کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و مهندس قاسم فلاحتی دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران این لوح را از دکتر سید محمد حسینی دریافت کردند.
کد خبر 22606
نظر شما