شاخص غذای سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) نشان داد که قیمتهای جهانی غذا در فوریه برای دومین ماه متوالی ثابت بود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این شاخص که تغییرات قیمت 55 کالای غذایی را به صورت ماهانه نشان میدهد، از 210.4 واحد در ژانویه به 210.2 واحد در فوریه رسید. تغییرات این شاخص حدود 0.6 واحد در سه ماه گذشته بوده است. قیمتهای جهانی غذا حدود 2.5 درصد پایینتر از مدت مشابه در سال گذشته است.
بر اساس گزارش فائو، قیمتهای لبنیات در این ماه به دلیل کاهش تولید در کشورهای جنوب اقیانوسیه، 2.4 درصد صعود داشت. همچنین شاخص روغنها و چربیها با پیش بینی کاهش تولید روغن پالم، 0.4 درصد افزایش یافت اما کاهش تقاضا برای روغن سویا در بیودیزل مانع از افزایش بیشتر شاخص روغنها شد.
به گزارش بلومبرگ، شاخص فائو از قیمتهای غلات به میزان 0.8 درصد کاهش یافت و به 245.3 واحد رسید و شاخص قیمتهای شکر نیز با 3.2 درصد کاهش، به 259.2 واحد رسید که پایینترین سطح از ژوییه سال 2010 بود.
نظر شما