محققان آمریکایی هشدار می دهند که میزان ابتلای جوانان به سرطان روده در 15 سال آینده 90 درصد افزایش می یابد و مصرف تنقلات، غذاهای آماده، فست فود و نداشتن فعالیت بدنی عامل این افزایش هستند.
به گزارش ساینس، نتایج یک مطالعه که توسط محققان دانشگاه «تگزاس» در آمریکا انجام شده است نشان می دهد که شمار در حال افزایشی از جوانان در 20 سال آینده به سرطان روده مبتلا می شوند.
درحالیکه موارد ابتلا به سرطان روده در افرادی که در دهه 50 سالگی خود بسر می برند کاهش یافته است اما انتظار می رود که شمار ابتلا به این بیماری در جوانان 20 تا 49 ساله افزایش یابد.
بر اساس اطلاعات ناشی از مطالعاتی که در فاصله زمانی میان سال های 1975 تا 2010 انجام شده است، موارد ابتلا به سرطان روده در میان بزرگسالانی که تحت غربالگری این بیماری قرار می گیرند، کاهش یافته است.
اما موارد ابتلا به سرطان روده در بیماران 20 تا 49 ساله افزایش یافت و بیشترین افزایش در بیماران 20 تا 34 ساله دیده می شود.
و موضوع نگران کننده این است که تا سال 2020 شیوع سرطان روده در جوانان 20 تا 34 ساله تا 37.8 درصد افزایش می یابد و تا سال 2030 این افزایش به 90 درصد می رسد.
اما موارد ابتلا به سرطان روده در بیماران مسن تر از 50 سال تا سال 2020 تا 23.2 درصد کاهش می یابد و این میزان تا سال 2030 به 41.1 درصد می رسد.
نتایج این مطالعه متعجب کننده است زیرا سرطان روده که اغلب سرطان روده بزرگ نامیده می شود به این دلیل که در روده بزرگ یا راست روده آغاز می شود، اساسا بیماری افراد مسن است.
در انگلیس تقریبا از هر 10 بیمار مبتلا به سرطان روده 9 نفر آنها بالای 60 سال سن دارند.
مطالعات قبلی نشان داده بودند که خوردن تنقلاتی مانند شکلات، بیسکویت، کیک و نوشابه های گازدار می تواند موجب افزایش ابتلا به این بیماری شود.
اکنون معلوم شده است که مصرف گوشت قرمز و گوشت های پردازش شده برای مثال سوسیس و کالباس نیز با ابتلا به سرطان روده ارتباط دارد.
منبع:ایرنا
به گزارش ساینس، نتایج یک مطالعه که توسط محققان دانشگاه «تگزاس» در آمریکا انجام شده است نشان می دهد که شمار در حال افزایشی از جوانان در 20 سال آینده به سرطان روده مبتلا می شوند.
درحالیکه موارد ابتلا به سرطان روده در افرادی که در دهه 50 سالگی خود بسر می برند کاهش یافته است اما انتظار می رود که شمار ابتلا به این بیماری در جوانان 20 تا 49 ساله افزایش یابد.
بر اساس اطلاعات ناشی از مطالعاتی که در فاصله زمانی میان سال های 1975 تا 2010 انجام شده است، موارد ابتلا به سرطان روده در میان بزرگسالانی که تحت غربالگری این بیماری قرار می گیرند، کاهش یافته است.
اما موارد ابتلا به سرطان روده در بیماران 20 تا 49 ساله افزایش یافت و بیشترین افزایش در بیماران 20 تا 34 ساله دیده می شود.
و موضوع نگران کننده این است که تا سال 2020 شیوع سرطان روده در جوانان 20 تا 34 ساله تا 37.8 درصد افزایش می یابد و تا سال 2030 این افزایش به 90 درصد می رسد.
اما موارد ابتلا به سرطان روده در بیماران مسن تر از 50 سال تا سال 2020 تا 23.2 درصد کاهش می یابد و این میزان تا سال 2030 به 41.1 درصد می رسد.
نتایج این مطالعه متعجب کننده است زیرا سرطان روده که اغلب سرطان روده بزرگ نامیده می شود به این دلیل که در روده بزرگ یا راست روده آغاز می شود، اساسا بیماری افراد مسن است.
در انگلیس تقریبا از هر 10 بیمار مبتلا به سرطان روده 9 نفر آنها بالای 60 سال سن دارند.
مطالعات قبلی نشان داده بودند که خوردن تنقلاتی مانند شکلات، بیسکویت، کیک و نوشابه های گازدار می تواند موجب افزایش ابتلا به این بیماری شود.
اکنون معلوم شده است که مصرف گوشت قرمز و گوشت های پردازش شده برای مثال سوسیس و کالباس نیز با ابتلا به سرطان روده ارتباط دارد.
منبع:ایرنا
نظر شما