مواد غذایی> تغییرات قیمت انواع کالا در سه ماهه نخست امسال نشان از افزایش ۹۸ درصدی قیمت نخود و ۵۸.۶ درصدی نرخ لپه دارد.

مطابق آمار وزارت صنعت درباره تغییرات قیمت انواع کالاهای اساسی در سه ماهه نخست امسال قیمت لپه 58.6 درصد، نخود 98.7 درصد، لوبیا چیتی 27.4 درصد، برنج طارم 32.1 و عدس 18.5 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

جزئیات تغییر قیمت انواع کالاهای اساسی در سه ماهه نخست امسال به شرح زیر است:






منبع:تسنیم
کد خبر 32e96d0812bd499d9148264f8c50fd7e

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 9 =