۰ نفر
۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۶
غذا و تغذیه> به گفته کارشناسان، خواب ناکافی با افزایش وزن، نوسانان هورمونی، گرسنگی در روز بعد، و مسائل مرتبط با قند و انسولین خون پیوند خورده است.
یکی از مواردی که باید برای بهبود شرایط خواب خود مد نظر قرار دهید توجه به خوراکی‌هایی است که پیش از رفتن به تختخواب مصرف می‌کنید. در شرایطی که احتمالا می‌دانید مصرف کافئین و قند نزدیک به زمان خواب می‌تواند در آن اختلال ایجاد کند، برخی مواد مغذی دیگر می‌توانند به خواب با کیفیت بیشتر، عضله سازی، بهبود پایداری قند خون و چربی سوزی کمک کنند.
در ادامه با چند نوشیدنی که شب‌ها می‌توانید برای کمک به کاهش وزن مصرف کنید، بیشتر آشنا می‌شویم.
شیر
یک لیوان شیر (گرم یا ولرم) به لطف محتوای تریپتوفان و کلسیم خود می‌تواند به خواب بهتر و راحت‌تر کمک کند. خواب بیشتر و با کیفیت می‌تواند به معنای هوس‌های غذایی کمتر در روز بعد باشد. همچنین، شیر حاوی پروتئین است که از رشد و تقویت عضلات پشتیبانی می‌کند.
آب انگور
نوشیدن یک لیوان کوچک آب انگور ۱۰۰ درصد خالص پیش از خواب ممکن است به خواب بهتر و چربی سوزی طی این مدت کمک کند.
پژوهشی که در نشریه Cell Reports منتشر شد، نشان داد که ترشح انسولین در شب (ناشی از مصرف کربوهیدرات‌های ساده مانند آبمیوه) ریتم‌های شبانه روزی بدن را تنظیم می‌کند.
مطالعه‌ای دیگر که در سال ۲۰۱۵ در نشریه International Journal of Obesity منتشر شد، نشان داد که رزوراترول (Resveratrol)، آنتی اکسیدانی موجود در انگور، چربی سفید ذخیره کننده کالری را به چربی قهوه‌ای کالری سوز تبدیل می‌کند.
چای بابونه
یک لیوان یا فنجان چای بابونه گرم می‌تواند سطوح گلیسین در بدن را افزایش می‌دهد. این انتقال دهنده عصبی به آرامش اعصاب کمک کرده و به عنوان یک آرام بخش عمل می‌کند.
همچنین، چای بابونه دمای بخش مرکزی بدن را افزایش می‌دهد، از این رو، بدن برای کاهش دمای خود وارد عمل شده و این شرایط می‌تواند به خواب رفتن را تسهیل کند. افزون بر این، چای بابونه به کنترل بهتر قند خون و کاهش وزن کمک می‌کند. اطمینان حاصل کنید که هرگونه چای مصرفی شما پیش از خواب فاقد کافئین باشد.
کفیر
کفیر که از تخمیر شیر به دست می‌آید، یک نوشیدنی سرشار از پروبیوتیک است و می‌تواند به افزایش سطوح باکتری‌های خوب در روده بزرگ، بهبود گوارش، و جذب موثرتر ویتامین‌ها و مواد معدنی کمک کند.
پژوهشی که در نشریه the British Journal of Sports Medicine منتشر شد، نشان داد که کفیر با بهبود شرایط خواب و عملکرد ورزشی نیز پیوند خورده است.
شیک پروتئین سویا
سویا، به شکل شیر یا پودر پروتئین، اسید آمینه تریپتوفان را در اختیار بدن شما قرار می‌دهد.
بنابر پژوهشی که توسط دانشگاه بیرمنگام انجام شد، تریپتوفان می‌تواند به عنوان یک پیش ماده برای تولید ملاتونین، هورمون خواب، عمل کند. جدا از کمک به خواب راحت‌تر و با کیفیت بیشتر، تریپتوفان سطوح کورتیزول را نیز کاهش داده که به مبارزه با چربی شکم کمک می‌کند.
برای کسب بهترین نتایج می‌توانید مقدای ماست یونانی را در شیک پروتئین خود ترکیب کنید. ماست یونانی حاوی پروتئین کازئین است که به ریکاوری بهتر پس از ورزش و پشتیبانی از عضلات کمک می‌کند. در هنگام ورزش نیز از نوشیدنی های ورزشی استفاده کنید.
آب
نوشیدن آب با دریافت کالری همراه نیست و زمانی که موضوع کاهش وزن مطرح است، این شرایط همواره مفید خواهد بود. نتایج یک مطالعه نشان داد که نوشیدن آب می‌تواند به افزایش کیفیت خواب و خواب آلودگی کمتر در طول روز مرتبط باشد. خواب کافی و با کیفیت می‌تواند به کاهش وزن نیز کمک کند.
البته در مصرف آب پیش از خواب نباید زیاده‌روی کنید، زیرا این کار به معنای نیاز به دفع ادرار بیشتر خواهد بود. پس بدن خود را در طول روز هیدراته نگه داشته و مقادیر معقول از آب را پیش از خواب مصرف کنید.
شیک پروتئین کازئین
مصرف پروتئین پیش از خواب - اگر در طول روز ورزش کرده اید - می‌تواند به بازسازی عضلات هنگام خواب کمک کند. بازسازی عضلات موجب افزایش قدرت آن‌ها می‌شود. هرچه عضله بیشتری داشته باشید، بدن شما به طور طبیعی کالری بیشتری در طول روز می‌سوزاند. در این شرایط بدن شما نسبت به افرادی که از میزان چربی بیشتری برخوردار هستند، کالری‌ها را سریع‌تر می‌سوزاند.
اما بازسازی ماهیچه‌ها طی شب به سطح اسید آمینه‌های موجود بستگی دارد. طی یک مطالعه که در نشریه Nutrients منتشر شد، شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم شده و پیش از خواب، یک گروه نوشیدنی پروتئینی و گروه دیگر دارونما دریافت کردند. نرخ سنتز پروتئین در گروهی که شیک پروتئینی دریافت کرده بودند، نسبت به گروه دیگر حدود ۲۲ درصد بیشتر بود. همچنین، به نظر می‌رسد پروتئین کازئین ممکن است مفیدتر از پروتئین وی باشد، زیرا آرام‌تر گوارش می‌شود، از این رو، بدن برای مدت زمان طولانی‌تری به آن دسترسی دارد. با این وجود، برای ارائه نتایج قطعی به پژوهش‌های بیشتری در این زمینه نیاز است.
منبع:شفاف
کد خبر 363c1f42a6ad430f9c8a3d1c38dd569e

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =