چای سیاه پُرمصرف ترین نوشیدنی بعد از آب در جهان است، مدتهاست که دو خاصیت چای سیاه یعنی خاصیت آنتی اکسیدانی و تقویت سیستم ایمنی بدن شناخته شده است. همچنین ضد دیابت، بازکننده گرفتگىهاست و سردرد را تسکین مىدهد و عطش کاذب را رفع مىکند.
چای سیاه پرمصرف ترین نوشیدنی بعد از آب در جهان است و مدتهاست که دو خاصیت چای سیاه یعنی خاصیت آنتی اکسیدانی و تقویت سیستم ایمنی بدن شناخته شده است.
اخیراً خاصیت ضدفشارخون و نیز خاصیت کنترل دیابت این فرآورده مورد توجه قرار گرفته است. همه انواع چاى از نظر طبیعت گرم و خشک است و از نظر خواص، مقوى روح, فکر, معده و نیروى جنسى سردمزاجان و نعوظ آور است.
خاصیت ضددیابتی چای مربوط به پلی ساکاریدهای آن است که موجب تأخیر در جذب گلوکز از روده میشوند. این پلی ساکاریدها در چای سبز نیز موجود هستند ولی میزان این پلی ساکاریدها در چای سیاه از بقیه انواع چای بیشتر است. پلی ساکاریدهای چای علاوه بر تأخیر جذب گلوکز در مهار اثر رادیکالهای آزاد، که در بروز بیماریهای سرطانی و آرتریت روماتوئید نقش دارند، موثر هستند.
در سایت انجمن تحقیقات طب سنتی ایران آمده است: بازکننده گرفتگىها و انسداد و اعتدال دهنده اخلاط و رقیق کننده مواد غلیظه و معرق و مدر است. سردرد را تسکین مىدهد و عطش کاذب را رفع مىکند. خوردن انواع چاى به صورت بسیار گرم مضر است به خصوص در فصل گرما و براى مزاجهاى گرم و جوانان، اگر بعد از طعام گرم خورده شود مفید است.
خوردن چاى بعد از طعام سنگین و پرچرب باعث سهولت هضم آن مىشود. بهترین اصلاح کننده چاى براى گرم مزاجان این است که با فوفل و شیرین بخورند، ولى براى سردمزاجان خوردن با مشک، قرنفل، بادیان ختائى، زنجبیل و دارچین توصیه مىشود.
منبع:تسنیم
چای سیاه پرمصرف ترین نوشیدنی بعد از آب در جهان است و مدتهاست که دو خاصیت چای سیاه یعنی خاصیت آنتی اکسیدانی و تقویت سیستم ایمنی بدن شناخته شده است.
اخیراً خاصیت ضدفشارخون و نیز خاصیت کنترل دیابت این فرآورده مورد توجه قرار گرفته است. همه انواع چاى از نظر طبیعت گرم و خشک است و از نظر خواص، مقوى روح, فکر, معده و نیروى جنسى سردمزاجان و نعوظ آور است.
خاصیت ضددیابتی چای مربوط به پلی ساکاریدهای آن است که موجب تأخیر در جذب گلوکز از روده میشوند. این پلی ساکاریدها در چای سبز نیز موجود هستند ولی میزان این پلی ساکاریدها در چای سیاه از بقیه انواع چای بیشتر است. پلی ساکاریدهای چای علاوه بر تأخیر جذب گلوکز در مهار اثر رادیکالهای آزاد، که در بروز بیماریهای سرطانی و آرتریت روماتوئید نقش دارند، موثر هستند.
در سایت انجمن تحقیقات طب سنتی ایران آمده است: بازکننده گرفتگىها و انسداد و اعتدال دهنده اخلاط و رقیق کننده مواد غلیظه و معرق و مدر است. سردرد را تسکین مىدهد و عطش کاذب را رفع مىکند. خوردن انواع چاى به صورت بسیار گرم مضر است به خصوص در فصل گرما و براى مزاجهاى گرم و جوانان، اگر بعد از طعام گرم خورده شود مفید است.
خوردن چاى بعد از طعام سنگین و پرچرب باعث سهولت هضم آن مىشود. بهترین اصلاح کننده چاى براى گرم مزاجان این است که با فوفل و شیرین بخورند، ولى براى سردمزاجان خوردن با مشک، قرنفل، بادیان ختائى، زنجبیل و دارچین توصیه مىشود.
منبع:تسنیم
نظر شما