۰ نفر
۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۰
چای سیاه پُرمصرف ترین نوشیدنی بعد از آب در جهان است، مدت‎هاست که دو خاصیت چای سیاه یعنی خاصیت آنتی اکسیدانی و تقویت سیستم ایمنی بدن شناخته شده است. همچنین ضد دیابت، بازکننده گرفتگى‎هاست و سردرد را تسکین مى‎دهد و عطش کاذب را رفع مى‎کند.


چای سیاه پرمصرف ترین نوشیدنی بعد از آب در جهان است و مدت‎هاست که دو خاصیت چای سیاه یعنی خاصیت آنتی اکسیدانی و تقویت سیستم ایمنی بدن شناخته شده است.

اخیراً خاصیت ضدفشارخون و نیز خاصیت کنترل دیابت این فرآورده مورد توجه قرار گرفته است. همه انواع چاى از نظر طبیعت گرم و خشک است و از نظر خواص، مقوى روح, فکر, معده و نیروى جنسى سردمزاجان و نعوظ آور است.

خاصیت ضددیابتی چای مربوط به پلی ساکاریدهای آن است که موجب تأخیر در جذب گلوکز از روده می‎شوند. این پلی ساکاریدها در چای سبز نیز موجود هستند ولی میزان این پلی ساکاریدها در چای سیاه از بقیه انواع چای بیشتر است. پلی ساکاریدهای چای علاوه بر تأخیر جذب گلوکز در مهار اثر رادیکال‎های آزاد، که در بروز بیماری‎های سرطانی و آرتریت روماتوئید نقش دارند، موثر هستند.

در سایت انجمن تحقیقات طب سنتی ایران آمده است: بازکننده گرفتگى‎ها و انسداد و اعتدال دهنده اخلاط و رقیق کننده مواد غلیظه و معرق و مدر است. سردرد را تسکین مى‎دهد و عطش کاذب را رفع مى‎کند. خوردن انواع چاى به صورت بسیار گرم مضر است به خصوص در فصل گرما و براى مزاج‎هاى گرم و جوانان، اگر بعد از طعام گرم خورده شود مفید است.

خوردن چاى بعد از طعام سنگین و پرچرب باعث سهولت هضم آن مى‎شود. بهترین اصلاح کننده چاى براى گرم مزاجان این است که با فوفل و شیرین بخورند، ولى براى سردمزاجان خوردن با مشک، قرنفل، بادیان ختائى، زنجبیل و دارچین توصیه مى‎شود.

منبع:تسنیم
کد خبر 49ac0009fafd4ea6b7ed2070d0d6f74e

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 7 =