به گزراش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس»، در این گزارش پژوهشی و جامع ۲۰۰ صفحه ای ویژگی های مختلف گندم تولیدی، مناطق کشت شده و شرایط اقلییم کشت و سایر موارد به طور دقیق مورد بررسی قرار گرفته است.
برای مطالعه متن کامل این گزارش کلیک کنید.
کشاورزی> اقتصاد غذا – موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر وزارت جهاد کشاورزی در گزارشی پژوهشی و جامع به بررسی نقشه های ارزیابی و پهنه بندی کیفیت گندم تولیدی زارعین مناطق مختلف کشور در سطح استان و شهرستان پرداخته است.
نظر شما