نقشه های ارزیابی و پهنه بندی کیفیت گندم تولیدی در مناطق مختلف کشور منتشر شد

کشاورزی> اقتصاد غذا – موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر وزارت جهاد کشاورزی در گزارشی پژوهشی و جامع به بررسی نقشه های ارزیابی و پهنه بندی کیفیت گندم تولیدی زارعین  مناطق مختلف کشور در سطح استان و شهرستان پرداخته است.

به گزراش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس»، در این گزارش پژوهشی و جامع ۲۰۰ صفحه ای ویژگی های مختلف گندم تولیدی، مناطق کشت شده و شرایط اقلییم کشت و سایر موارد به طور دقیق مورد بررسی قرار گرفته است.
برای مطالعه متن کامل این گزارش کلیک کنید.
کد خبر 51859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =